Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Musze jeszcze ten fotel ogarnąć, przymocować kape na niego żeby to jakoś po ludzku wyglądało. No i nie jestem pewna czy łóżeczko będzie stało tu czy na większej ścianie ech muszę to przemyśleć no i poduchy na fotel muszę kupić na fotel zielone
Kurcze dziewczyny ja zupelnie nie mam pomyslu na pokoj Roberta :-( chcialam juz zaczac cos robic, jakies ozdoby cos. Jutro lub po weekendzie przyjedzie lozeczko, wtedy komoda tez bedzie wyniesiona i mozna po malu stroic a ja nie mam pomyslow zadnych ;(
Agualqu- A wiesz chociaż w jakich kolorach chciałabyś urządzić pokój dla Roberta? Ja zawsze wszelkich inspiracji szukam na pinterest.com
Wpisuję nursery, albo nursery for boy i wyskakuje mnóstwo zdjęć.
agulqa, nie przejmuj się. ja pewnie dopiero po powrocie ze szpitala coś zrobię, bo do tego czasu nie mam nawet zamiaru łóżeczka składać. choć Ty masz inną sytuację, bo Robercik ma swój pokoik, więc może stać już przygotowany. poszukaj inspiracji w necie. na pewno coś znajdziesz. a kolorystyka już wybrana?