reklama

Maluszkowe kąciki/pokoiki

ja nigdy takiego bałaganu nie miałam,no może podczas jakis urodzin,ale to dlatego,że chłopcy jak byli mali to najpierw mieli pokój z nami,a później już ich porządku nauczyłam, ;-) jak mieli po 2 lata to sprzatalismy najpierw razem później oni sami i była zasada,że nie wyciągamy kolejnych pudeł,zabawek dopóki nie posprzątamy pierwszych,taką byłam terrorystką ,:-pale to ze względów mieszkaniowych i dlatego,ze lubię porządek
efekt jest taki,ze mam taka koleżankę z 2 córeczkami i jak tam idziemy,a ona do czyścioszek nie należy to moje dzieci gdy wracamy mówią do mnie ,mamo a Ty widziałaś jak u nich brudno i bałagan :szok:zawsze się boje,ze M palnie to przy koleżance:-pbo on tak potrafi,mówi co myśli

reklama
Bada ja bym moich musiała chyba lać jakimś pasem żeby tak o porządek dbali:-p
Chociaż dzisiaj jest chyba jakiś dzień dobroci dla zwierząt, bo Nikola właśnie mnie zawołała, że ma dla mnie niespodziankę, idę do niej do pokoju, a tam wszystko z podłogi pozbierane:szok:

Muszę w ogóle kupić im takie większe kosze na zabawki, bo mają po kilka, ale małych i w sumie już one same w sobie trochę rozp.ierdziel robią.

Bada u mnie to samo, co prawda ola czyścioch nie jest ale sprząta jak trzeba, i ja za nią nie będę sprzątać bo mam milion innych rzeczy do roboty ;)

Alecta ja co jakiś czas po prostu wrzucam oli zabawki :P

Agulqa_b widziałam ten filmik no lałam z niej równo, momentami jakbym olke słyszała :) niemożliwa ta dziewczynka :) ja na miejscu tego ojca wybuchbelabym śmiechem hahahaha

rozumiem Cię,ja siedziałam z nimi w domu,ciągle się z nimi bawiłam,w ogóle ja jestem taka matka kwoka ,nie posłałam ich do przedszkola do póki nie musieli iść ,zawsze mnie wszystkie koleżanki chwaliły,ze mnie podziwiają bo byłam cała dla dzieci,teraz już mi się nie chce,a oni maja juz coraz głupsze te swoje zabawy,bo nie są juz malutcy,dlatego tak mnie naszła na bobasa,bo się nudzę :-D

Agulqa- ciuszki bys wywalila na podłogę i byłoby ok ;)

Mommy- u Ciebie już się może rodzić, nawet przytulanka czeka :D

Aza- mamy podobny dywan, tylko mniejszy.

Alecta- oooo aż mnie ucieszylo Twoje zdjęcie, bo pokój moich chłopaków najbardziej podobny do Twojego zdjęcia. Taki sam układ zabawek, rozkład biurka, tylko kolory inne :D

Ale dzisiaj pogonilam ich do sprzątania. Kloca się ale sprzataja.

Bada haha :-D
To tak jak moj mlody byl z mama w banku jak mial jakies 3-4latka i mama cos zalatwia z pania w kasie a mlody do mamy "ale ta pani jest brzydka"
Mama mowicze w zyciu jej tak glupio mie bylo ;-)

Doggi ja to samo :-D
Moge sie z Toba pobawic jak posprzatasz moj pokoik
No kurde, jakby mi robert tak powiedzial i takim tonem to chyba bym lala z niego :-D

Jenn tez mam nadzieje ze Ronson nie pojdzie w Ł
Chociaz juz jest pozmywane, tzn czesc bo reszta nie miesci sie w jego mniemaniu na suszarke i wlasnie lata na miotle :-D

Najlepsze jest to, że bałagan jest zawsze w pokoju Nikoli :-p
U Tymka jest jedynie teraz, ale tylko dlatego, że leżą tam rzeczy dla Lilki w kartonach i fotelik, a tak w jego pokoju zawsze porządek jest chyba, że znajomi ze swoim synkiem przyjdą to wtedy trochę tylko porozwalają.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry