reklama

Maluszkowe kąciki/pokoiki

Mommy mamy podobne pokoiki :)
Komoda stoi w tym samym miejscu. Tam gdzie u ciebie łóżeczko u mnie szafa. A łóżeczko stoi tam gdzie u Ciebie deska :)
Nawet misia mamy podobnego :)))

reklama
Doggi nie wiem czemu, z tel dodawałam zdjęcie bo inaczej nie mogę :dry:

Lay hehe ja już kiedyś dodawałam zdjęcia i szafę mam na tej samej ścianie co komoda ale w 2 kącie a po stronie łózeczka w kącie stoi regał jeszcze :) Między komodą a szafą będzie tv wisiał a między łózeczkiem a regałem będzie fotel stał. Ale to jeszcze, jeszcze ;-)

A miśka dostałam od małża na jakąś rocznicę, jest taki duży jak ja :-D

Łyso mi tak po obu stronach okna.... Nie wiem co tam zrobic... Nie wiem, czy zasłony zawiesić (wszędzie mam zasłony) czy rolety... No i to imię nad łóżeczko chce zamówić ale ie wiem jak je powieszę.

Ostatnia edycja:
Ja niestety mam w pokoju małej drugie wyjście na balkon. Także pozostają mi tylko dwa rogi do dyspozycji :)
Ja mam firanke makaron seledynowa. Tak jak wykończenia naszych mebli. Spiełam je fioletowymi spinaczami okrąglymi. Także u mnie dominuje seledyn i fiolet :)
Ja misia dostałam od męża ( wtedy jeszcze kandydata) na samym poczatku znajomosci ;)

U mnie tak to wyglada. Bałagan jest jeszcze. Kupa rzeczy do wyniesienia.
ImageUploadedByForum BabyBoom1416609668.676706.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1416609668.676706.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1416609668.676706.jpg
    27,8 KB · Wyświetleń: 110
Lay , faktycznie podobnie :-D U mnie pełno siatek z rzeczami małego i moimi na podłodze no i dzisiaj tancowałam tam z żelazkiem jak małemu firanki prasowałam. A jutro wysypuję wszystkie ciuszki i za pranie się zabieram :cool2:

Mommy super
Bardzo ladne pompony
Dwa kupilas czy wiecej?

Oooo my nie mamy tv w salonie a co dopiero u mlodego ;-)

Ja nawet karnisza nie mam u mlodego, o firance nie wspomne :-P

Agulqa 2 zamówiłam i tak pomyślałam , że mogłam jeszcze 2 małe zamówić. Zobaczymy, może już jak się urodzi to coś zmienię z pomponami i tego większego inny kolor zamówię, bardziej pomarańczowy. My mieliśmy w tamtym pokoju tv, ale mój go sprzedał i nowy musimy kupić więc po mału.... Teraz dywanu szukałam do małego i znalazłam idealny, piękny za jedyne 8 tys :-D :-D Ma ktoś drobne pożyczyć? :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry