Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a newet jesli chcesz korzystac z leżaczka to i tak musisz mieć wanienke no chyab ze wolisz napuizcac co wieczór wody do swojej wanny...;-)ja osobiscie nie korzytsałam z lezaczków żadnego rodzaju ale koleżanka chwali sobie bardzo leżaczek (nie foczkę) taki gdzie mocny frottowy materiał jest naciągnięty na metalowy stelaz i to mozna spoko prac i suszycCzy jezeli kupuje podkładke do wanny do kąpieli (taki lezaczek) to wanienka nie jest juz konieczna prawda? czy lepiej samą wanienke kupic?
i kosztuje 10 zeta
Ja mialam kupowac taka wanienke z taka wkladka wlasnie ale wszystkie byly takie male i jakies dziwne. I bylam ostatnio w Ikea i byly takie dosyc duze zwykle wanienki (okazalo sie nawet ze robione w Polsce) wiec kupilam taka wanienke i dokupilam do niej taki lezaczek, byl bardzo tani wiec nawet jak zle sie bendzie na nim kompac to nie bende zalowac. A sprubowac trzeba :-) O to moja wanienka: