Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Asze, u nas poduszka jest używana tak gdzieś od ukończenia przez Przemka 1,5 roku. Nie pamiętam do kiedy dziecko powinno spać bez poduszki, chyba do 2 lat, ale wtedy Przemek zaczął sobie podkładać pluszaki albo kocyk pod główkę i od tego czasu zaczął spać na poduszce. Na allegro są wypełnienia do poduszek, można też w ikei kupić (ale te są troszkę mniejsze) i jysk (oglądałam niedawno, ale nie pamiętam czy to był taki standardowy wymiar). Więc nie ma sensu spieszyć się z tym zakupem.Powiedzcie mi czy pójdzie kupić samo wypełnienie do poduszki do łóżeczka?? Mam dwie kołderki więc stwierdziłam że trzecia nie będzie potrzebna, no ale nie mam podusi, kupiłabym same poszewki no ale podusia by sie też przydała, chyba że kupie taki komplet do wózka i będę używać tamtej podusi. Co myślicie???
![]()

Szare mydło - miałam do podmywania się przez początkowy okres po porodzie, a nie dla przemkaA wracając do tematu, bo koleżanka napisała mi kiedyś taką liste co mam kupić co do pielęgnacji maluszka. I tak, mam tu: szare mydło, rumianek w torebkach, sól fizjologiczna, spirytus , fiolet - gencjane. Kupić to wszystko czy coś jest zbędne??
A poza tym waciki mają być jakieś "szczególne" tzn są specjalne dla dzieci czy te tradycyjne które używam do demakijażu??
Może to i głupie pytania, ale po prostu nie wiem![]()
sól fizjologiczna - można używać do zakrapiania noska przy katarku albo jak jest bardzo suche powietrze, ale wygodniejsza w użyciu jest woda morska. Można też używać do przemywania oczek jeśli ropieją. Przy codziennej kąpieli wieczornej przemywaliśmy oczka wacikiem z przegotowaną wodą.
spirytus - tak, ale 70%, do przemywania pępka. Chyba 2 razy dziennie to się robiło do odpadnięcia pępka i jeszcze kilka dni po
gencjana - nigdy nie miałam
)