• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maluszkowe zakupy

reklama
No to ja sie pochwale zakupami dla Filipka, ale poniewaz jeszcze nie przyszly to wkleje linki
MIŚ BAJECZKA-czyta 16 bajek + 2 książeczki EPEE (471818892) - Aukcje internetowe Allegro

Huśtawka skoczek disney Tygrysek (470403845) - Aukcje internetowe Allegro

a takiego bialego misia doslal fifi od chrzestnego

SUPER DUŻY MIŚ ŚLUB WESELE MISIAK SUN-DAY somap (470503142) - Aukcje internetowe Allegro

Na ceny nie patrzcie bo kupilam używane i tak za hustawke zaplacilam 90 zl a za misia bajeczke 70 zl

Ostatnia edycja:
Anetkaczaje sie na podobnego skoczka ale u nas chyba jeszcze za wczesnie i mala nie sprezynuje tylko twardo stoi na nózkach.
A michu fajowy sama bym takiego chciala

Co do pchaczy tez mi sie najbardziej widzi ten stefanny

Dziewczyny dzięki - cieszę się, że Wam się nasz pchacz podoba!:-)
Taką furorę zrobił, a on zwyczajny jest i przez przypadek go wkleiłam, bo zdjęcie znalazłam w laptopie...:sorry2:
Ale cieszę, się bo może niejednemu dziecku sprawić duuużo frajdy!:rofl2:

Aneta fajny ten misiu co czyta bajki bedzie cie wyreczał;-):-D
Stefanna mnie tez sie podoba twój pchacz taki amsywny sie wydaje i bezpieczny:tak:

Ostatnia edycja:
Stefanna w związku z tym że pchacz Zuzi wygrał w plebiscycie;-) i znając Twoje zdolności do szperania proszę znajdź go dla nas!! Jaka firma i gdzie kupić. Plissss:tak::tak::tak: bo ja go chcę kupić Zuzi na gwiazdkę:-)

asze ja na coś takiego właśnie przypatkowo natknęłąm sie....Może ci spasuje
spacer.gif
Sklep Świąteczny
wróć do listy produktów
spacer.gif
Produkt 18 od 128
spacer.gif
spacer.gif
spacer.gif
spacer.gif
spacer.gif
spacer.gif
druk_bialy.gif
Drukuj stronę
spacer.gif
zoom_bialy.gif
PowiększenieDodatkowe funkcje
Zobacz rozmiary
raquo_l.gif
Zabawka dziecięca
od 179.00 zł
EICHHORN. Chodzik. Oferuje 8 funkcji, które rozwijają kreatywność i motorykę dziecka. Między innymi ze specjalną spiralą rozwijającą motorykę, z ksylofonem, bębenkiem oraz klockami. Dodatkowo chodzik oferuje możliwość przechowania i transportowani zabawek. Wymiary: ok. szer. 32,5 x wys. 51 x gł. 32,5 cm, wys. uchwytu ok. 50 cm.
Od 18 miesięcy.
Nr art.:ML148636Wybierz rozmiar

(000) 0 Wybierz kolor

(00)
Ilość:Cena:179,00

koszyk_bialy.gif
Dodaj do koszyka
arrow_gray.gif
http://www.neckermann.com.pl/index.php?top_gr_id=1334

Dziewczyny ktore posiadaja lozeczka turystyczne :-) dajcie mi znac czy jestescie z nich zadowolone. lozeczko filipa (klups lozeczko- tapczanik 140x70, ktore mialo posluzyc 6-7 lat) po pol roku ma caly bok pekniety szuflada sie rozpadla a dno odlecialo. Jak dla mnie to szmelc a reklamacji mi nie uznali. A poniewaz moj syn jest strasznie ruchliwy non stop glowa uderza o szczebelki lub podczas snu nozki mu wpadaja miedzy szczebelki. Mam ochraniacz ale to nic nie daje. Po za tym pozrywal mi tapete ze sciany a z kontaktu za lozeczkiem wyjmuje sobie lampke :-/ Postanowilam nie ryzykowac i wybralam lozeczko turystyczne ktore jest miekkie i nie ma szczebelkow. Zaluje ze wczesniej nie kupilam turystycznego bo teraz mi zal tego drewnianego bo bardzo mi sie podoba jednak jak widze jak on sie obija o te szczebelki to chyba zrezygnuje. Szczegolnie ze jest juz mocno zdezelowane. Tylko nie wiem jakie wady maja turystyczne lozeczka? Bo moze lepiej zostac przy tym drewnianym? Doradzcie cos :-)

anetka ja mam takie łożeczko.Baby desing.Uzywalismy je na wyjeździe a teraz stoi u mojej mamy na dole i tam Marcel sobie spi w ciagu dnia jak jestem w pracy i tam go mama zostawia jak musi nop wyjsc do listonosza.Obie bardzo sobie chwalimy.bez neigo byłoby o wiele trudniej .Jesli Filip taki wiercipieta to moze rzeczywisćie warto zmienic na to z miekkimi bokami.ono moze słuzyc i jako łożeczki do spania i jako kojec do zabawy -ja to zaluję ze go przy Oliwii nie miałam:dry:

reklama
zalety:
-mobilnośc (zazwyczaj jeden bok jest na kółkach)
-bezpieczesntwo
-wg estetyka przyjemniejsza bo kolorowe
-wielofunkcyjnośc (spanie, zabawa)
-moje ma jedne bok przygotowany do otwarcia dla dziecka żeby mogła sobie samo później wychodzc (na suwak)
wady:
yyyyyy nie kojarze;-)moze o tym niech się inne dziewczyny wypowiedzą;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry