Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale wydawało mi się, że szukasz takiego, które da się przerobić na tapczanik. A może mi się pomyliło:-(
co do ciuszków jeszcze to Oli urodziła sie 52 cm wiec rozmiar 56 służył nam jakis czas
nietety musiałbym przejrzec te wszytski wory z ciuszkami na co nie mam siły i czasu bo na pewno bedzie trzeba troche dokupic choc z najmniejszym rozmiarem poczekam do prognoz (które jak wiadomo moga byc mylne) z USG czy Motylek jest duzy czy raczej mały.Bo brzuch jak na razie rosnie dośc szybko
Oli karuzeli nie miała bo ja ona wkurzała i oddałam inneemu dziecku.nie wiem czy zaryzykuję taki wydatek przy drugim dziecku (no chyba ze w prezencie dostanie) ale na pewno zafunduje Motylkowi leżaczek.Prosty - bez świrowania, wibrowania i pozytywek.No chyba ze mi odbije i kupie taki wypasiony ale generalnie nie lubię przesady

ja piorę wszystkie z Melą tez tak robiłam;-)no własnei pierzecie wszytskie czy tylko używane?