reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe zakupy

Wiem że to są "maluszkowe zakupy" ale chciałbym zapytać, jakie prezenty robicie swoim facetom, bo ja ostatnio jakoś mało kreatywna jestem i nic mi do głowy nie przychodzi, a mój teraz będzie mieć urodziny, no i Gwiazdka chwilę później...

reklama
Chce jutro kupic nianie elektoniczna,nie berdzo wiem czym sie kierowac przy wyborze,moze ktos cos doradzic albo polecic jakis model/??

Asia M ja tez jeszcze nie wiem:baffled::baffled:

asia - Oli wymagajaca nie jest ale jeszcze nie zdaje spbie sprawy ze trzeba za to czyms zapłacic.Jak ja pytam co by chciała to szczerze mówi o czym marzy ale jak jej kupię coś "bez pytania" to potrafi sie ślicznie cieszyc:tak:nawet z głupiego jajka niespodzianki tak sie cieszy zę mnie zawsze wysciska i wycałuje jakbym jej conamniej sprawiła dzien w Disneylandzie:-p;-):-)
co do prezentów dla facetów... uhhh z kazda kolejna okazją mam większy problem.w tym roku chyba zrobimy sobie jakiś wspólny więszky prezent (któregoś roku kupilismy sobie wspólnie frytkownicę:-p):tak:a moze kupie mu jakiś dobry perfum - tylko musze porzadnie szefa obwąchac bo mi sie jego zapaszek podoba hihih:rofl2:

Befatka - my mamy nianie Switel, taka z misiem - maskotką w którego brzuch można wsadzic nadajnik; świecące COŚ budzi ogromne zainteresowanie moich dzieci, natomiast kolejny miś wcale ich nie rusza-i o to chodzi ;)
Przy kupnie niani sprawdź,czy ma wbudowane akumulatorki i czy można jej używać bez prądu, to ważne na wyjazdach czy jak maluch śpi w wózku na polu a Ty jesteś w domu. I najlepiej kupić taką, która włącza się tylko wtedy gdy dziecko sie rusza czy woła, my mamy taka która ciągle nadaje i słychać zawsze szum kosmiczny :) czasem to przeszkadza. No i jak największy zasięg i minimum dwa zakresy.

Kompletnie nie wiem co kupić mężowi pod choinkę. Na Mikołaja dostał sweter (bo juz nie miał w czym chodzić :p), a funduszy nie mamy na więcej szaleństw. Może kupię mu jakąś książkę o komputerach albo o technice? A z udanych prezentów to dwa lata temu kupiłam mu na allegro kilkanaście komiksów o Thorgalu, radochy było co niemiara bo to ulubione komiksy z młodych lat ;), wraz z nim cieszyła się cała rodzina, czytali wszyscy, łącznie z moim tatą. Może teraz zacznę mu kupować Wiedźmina, po jednym tomie na kolejne okazje?

reklama
Do góry