My mamy tą samą matę, Tiny Love ZOO, super sprawa. Leżaczek też mamy, cos w tym stylu tylko inny kolor i ciut inne zabawki ale tej firmy
*BK* FISHER PRICE - USPOKAJAJĄCY LEŻACZEK (282151618) - Aukcje internetowe Allegro
Irenka spędziła na nim dużo czasu potem się znudził i wywieźliśmy go do mojej mamy. Po kilku miesiącach młoda odgrzebała go gdzieś w kącie i do dziś jest hitem. Co prawda Irenka ma juz maksymalną dopuszczalna wagę jeżeli chodzi o ten leżaczek, ale nie mam sumienia go usuwac bo tak lubi sie na nim bujać

więc u nas sprawdził się też w 100%.
Wczoraj była u mnie przyjaciółka, przywiozła całą pakę ciuszków dla noworodka, rozmiary 56 i 62. Ale się cieszę

Już nie muszę kupować nic ciuszkowego dla maluszka.
Zostały zakupy w stylu: biustonosze do karmienia, koszule nocne, kosmetyki, kocyki dla malucha, ochraniacz do łózeczka - bo na początek i tak mamy rożki, a po Irence jest śliczna mała pościel. Ochraniacza używamy ciągle, bo młoda śpi z głową niemal między prętami łóżka,a reszta pościeli czeka na drugiego malucha. Dokupię więc tylko ochraniacz pasujący do tej starej pościeli, bo do tego starego Irenka jest mocno przywiązana.
giza, śliczny kocyk! a butki rzeczywiście rozczulające