reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe zakupy

Ja też się zastanawiałam nad pościelą do wózka (widziałam takie fajne jak do łóżeczka naprawde śliczne), ale szwagierka mi odradziła, bo w zasadzie tego zimna może nie być zbyt długo a w sumie rozłożony rożek może posłużyć jako kołderka do wózka.
A co do kombinezonu to dostane właśnie od niej - może zbyt piękny nie jest, ale wg mnie nie ma sensu za bardzo kupować na miesiąc czy dwa.

Zresztą gdzieś tam ktoś mi mówił że ma być szybko wiosna :-D:tak: więc bądźmy dobrej myśli;-)

reklama
Kasia ja kupiłam kombinezonik 62,bo jak mam w lutym rodzic;-),to lepiej mieć w co ubrać dziecko.A koleżanki synek jest z początku stycznia to mówiła,że do rozmiaru 68 nie zdążył dorosnąć i kombinezon nie był już potrzebny:-)

Sabincia- Sliczne kompleciki, zeby moj tak chcial sam na zakupy chodzic :-)

Ja kombinezonik kupilam jeden taki nie zabardzo gruby bo stwierdzilam ze raczej chyba dlugo i tak go nie bendziemy uzywac, i w rozmiarze 0-3 miesiaca .

A wczoraj mama mi przyniosla ciuszki dla malego i sie obawiam ze za duzo juz mam tych ciuchuw i nie zdarze nawet wszystkich wykorzystac :szok: no ale moze sie pospieszymy z drugim bobasem to benda jak znalazl :-D

Kurteczka troche duza ale bendzie jak znalazl na jesien i zime.

Dusia08 tak to mu trzeba przyznac, że lubi zaskakiwać :)
A te Twoje ciuszki no przecudne!!! komplecik z tygryskiem i jak tu sie nie rozczulać a najgorsze jest to , ze nawet jak juz jest wystarczająco tych ciuszków to nie da sie wejść do sklepu i wyjsc bez niczego :p Juz nie moge sie doczekac az mama wróci z Niemiec podobno ma dla nas wielka paczke :D

No i jeszcze sie musze pochwalic moja bryka a raczej Michala bryka, bo wlasnie wczoraj nam przywiezli stelaz i kolka i jak narazie to mi sie bardzo podoba ten wozek. Jest bardzo lekki i strasznie latwo sie go rozklada i sklada tylko jeden minus ze do skladania trzeba zdjac siedzonko :baffled:. No ale pozatym to jest ok zobaczymy jak sie bendzie sprawdzal z Michalem w srodku ale to dopiero za pare tygodni:-)

Super wózek naprawde mi sie podoba i wydaje sie taki solidny :) a tak poza tematem to podoba mi sie bardzo imie Twojego synka mam sentyment bo tak samo ma na imię moja druga połowa :p

Dusia wózeczek bajerka!!!Ostatnio w Tesco widziałam małżeństwo z takim samym, też mi wpadł w oko,i główka się obkręciła:-)
A mnie już od tygodnia wk...w temacie wózkowym.Bo wszyscy mi wtykają stare,po swoich dzieciach:wściekła/y:,że po co mi,że bym zaoszczędziła kupę kasy i kupiła później tylko samą spacerówkę na lato:wściekła/y:.Ale wszystkie miały nowe wózki i takie jakie się im podobały:tak:

reklama
Do góry