Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

tez juz teraz bardziej sie skłaniam ku V3No to udało mi się obejrzeć w końcu ten wózek - CONECO TOLEDO. Niestety nie zrobił na nas dobrego wrażenia i chyba mimo nie rozkładanego oparcia w spacerówce zdecydujemy się na V3. Bardzo podobny do toledo jest TWISTER BABY-SMILE z POLAKA. Właściwie gondola i spacerówka wyglądają identycznie, ale stelaż wygląda dużo solidniej i z lepszą amortyzacją. Cenowo nie ma wielkiej różnicy, a dodatkowo na plus w twisterze jest pompka i torba. I to na tyle wieści ze sklepu.

...fajnie lubie oglądać co kupiłyście
...ja na razie przystopowałam z ciuszkowymi zakupami, bo mam tego, że ho ho. I boję się, że niektórych, rzeczy na długo Tosia nie założy, bo ma ich dużo.
.
. Bałam się, że lovella zbyt intensywnie pachnie ale nie czuć jej tylko czuć płyn do płukania jelpa. A lovella poleciła mi bratowa (i w sumie lovella jest tańsza;-)). 
. Ma być na dniach (zamówiliśmy 29.12) i powinno już do nas lada dzień dotrzeć (czas oczekiwania max.5tyg).
,a już wiesz jaki kolor?Ja na razie zamówiłam fotelik,ten turkusowy a jak nie będzie to zielony
chyba takie uniwersalne kolorki,a chciałam beżowy,ale mi odradzili że się będzie brudził;-)