Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Giza - to była raczej moja obserwacja wózka w sklepie, nie wiem do końca, czy prawidłowa, dlatego też pytam sie o opinię.Doris, skąd wzięłaś info, że x-lander xa nie ma amortyzacji? Co prawda strona producenta jest kiepska i nie ma tam żadnych infomracji, albo ja nie mogę znaleźć, ale na stronie jednego ze sklepów znalazłam taką informację
W różnych wózkach jest różna amortyzacja. Jak są sprężyny, to od razu je widać. A wiele wózków ma "schowaną" amortyzację i wtedy faktycznie nie rzuca się w oczy. Ja miałam deltima fokusa i tam były takie plastikowe elementy. Można było nawet sobie regulować, czy zawieszenie ma być miękkie czy twarde, ale jak ustawiłam na początku na miękki, to tak zostało i już nie ruszałam. Najlepiej sprawdzić "naciskając" na rączkę, tak jakbyś chciała podnieść przednie koła i wtedy zobaczysz, czy ta część między kołami a stelażem jest całkiem sztywna, czy może jednak się ugina. No i warto dopytać sprzedawcę, chociaż wiadomo, że jak się jest w takiej chwili, że akurat wszyscy przyszli oglądać wózki, to ciężko się "dobić" do sprzedawcy.Giza - to była raczej moja obserwacja wózka w sklepie, nie wiem do końca, czy prawidłowa, dlatego też pytam sie o opinię.

.Ninja to tylko brakuje Tymonka;-)