• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Maluszkowe zakupy

reklama
Dzięki dziewczyny.
Kathi, Befatka, wózek mieli kupić rodzice po narodzinach, ale jak widać już nie mogli dłużej zwlekać... a może chcieli przyśpieszyć przyjście wnuczki na świat:-D

beti super łóżeczko i bryczka też niezła:-) kurcze jak się Bartek rodził to też dziadkowie się spisali i dostał wózek i krzesło do karmienia... a teraz coś nikt się nie kwapi.. no wiem, ze mam wiele rzeczy po Bartku, ale czy ta moja córa już skazana na zdzieranie po starszym bracie;-)ja jeszcze moge sporo potrzeb wymyślić:-)

stefanna w efekcie nie kupili mi zbyt wiele (tylko rajstopki i opaske do sukienki, którą kupiłam wczesniej), bo w końcu stwierdziłam, że sama sobie po świętach pojade i wybiorę (musze nabyć kreacje na wesele dla moich dzieciaków).. ale się cieszę, bo kolorystycznie wszystko idealnie pasuje - jak wystroję córcie na święta to się pochwalę:-)

Skaba1 w takim razie z niecierpliwością czekam na fotki "świątecznej" Marysi :-):wink::-)! Jak sama pojedziesz to będziesz miała frajdę i będziesz w szoku ile jest ładnych, letnich rzeczy:yes::yes::yes:!!!

A łóżeczko super! :tak: My też musimy dokupić drugie, bo co najmniej raz w miesiącu wyjeżdżamy na wieś do moich rodziców i będzie nam potrzebne :tak::tak::tak:!!!

Skaba, fajne łóżeczko. My chyba mamy tej samej firmy, tylko takie najprostsze, bez bajerów. Z resztą z tego samego sklepu. Jak do tej pory świetnie się spisuje.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry