reklama
Marteczka ekstra pojazd!!:-)
A my zakupiliśmy w końcu taki pojazd:
..:: BOBO W�ZKI DZIECI�CE ::.. ► Bebecar Peg Perego Maxi Cosi: ASTRO g��boko-spacerowy
Ja właściwie chciałam 4 Teca no ale mężulo przywiózł mi model Astro, ale też mi sie podoba
Kolorek mam ten z różem
A my zakupiliśmy w końcu taki pojazd:
..:: BOBO W�ZKI DZIECI�CE ::.. ► Bebecar Peg Perego Maxi Cosi: ASTRO g��boko-spacerowy
Ja właściwie chciałam 4 Teca no ale mężulo przywiózł mi model Astro, ale też mi sie podoba

stefanna
Marcóweczka '08
Asze śliczny wózeczek dla Zuzanki
;-)!! Mężuś ma bardzo dobry gust

!
Teraz tylko musicie poczekać na ładną pogodę i na spacerek!:-)
Kurczę tak sobie pooglądałam wózeczki z tej stronki internetowej i aż mi szkoda, że nie będę tym razem żadnego kupować...:-( A trzeba przyznać, że coraz fajniejsze modele wymyślają
!

Teraz tylko musicie poczekać na ładną pogodę i na spacerek!:-)
Kurczę tak sobie pooglądałam wózeczki z tej stronki internetowej i aż mi szkoda, że nie będę tym razem żadnego kupować...:-( A trzeba przyznać, że coraz fajniejsze modele wymyślają

beti1982
III'2008 i IV'2010
Asze, bardzo funkcjonalny wózek mąż zakupił... i tak dużo miejsca na zakupy
mam nadzieję, że to żadna aluzja;-) kolorek bardzo stonowany... podoba mi się...

ninjacorps
Marcóweczka 2008
Marteczka - Zuzia na pewno będzie zachwycona takim kolorem i faktycznie nikt nie bedzie Cię pytał czy to chłopiec czy dziewczynka 
Asze - świetny ten wózek - taki delikatny i w moim guście zresztą

Asze - świetny ten wózek - taki delikatny i w moim guście zresztą

Dziewczyny fajne furki dla pociech. Ja mam po Julku (stoi przerobiona na gondolke przy drzwiach) wiec wybor mnie ominie. No ale nie narzekam bo w nowosciach mozna sie pogubic:-)
A co do lozeczek turystycznych to fakt, ze sa bardzo praktyczne - my wlasciwie u kazdej babci mamy jedno - no bo jednak ze wzgledu na to ze mieszkamy daleko i czesto latamy a nie jezdzimy samochodem bylo to najpraktyczniejsze rozwiazanie. Szkoda tylko, ze zadne nie ma otwieranego boku - bo moze Julek chcialby w nich spac troche dluzej a tak juz od jesieni preferuje na wyjazdach zwykly materac rzucony na podloge niz lozeczko. A z drugiej strony moze to i lepiej bo teraz nie bedzie zazdrosny o miejscowke Zoski.
A co do lozeczek turystycznych to fakt, ze sa bardzo praktyczne - my wlasciwie u kazdej babci mamy jedno - no bo jednak ze wzgledu na to ze mieszkamy daleko i czesto latamy a nie jezdzimy samochodem bylo to najpraktyczniejsze rozwiazanie. Szkoda tylko, ze zadne nie ma otwieranego boku - bo moze Julek chcialby w nich spac troche dluzej a tak juz od jesieni preferuje na wyjazdach zwykly materac rzucony na podloge niz lozeczko. A z drugiej strony moze to i lepiej bo teraz nie bedzie zazdrosny o miejscowke Zoski.
reklama
Befatka1982
Entuzjast(k)a
Asze ,Marteczka super wózki maja wasze dziewczynki