Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

po dzisiejszym złym samopoczuciu mąż przyniósł torbę i mówi pakuj się bo ja nie będę wiedział co powsadzać :-) hehe także dzisiaj już pakowanko :-) ale troszkę się już denerwuję bo coraz bliżej i bliżej :-) a niedawno były dwie kreseczki na testach i marudzenie że brzuszków nie widać hihi :-)Cudokrem obowiązkowoCzyni cuda zaiste. Muszę tylko pomyśleć o czymś łagodniejszym do stosowania non stop.
Wyznaję zasadę że im mniej kosmetyków tym lepiej. Szczególnie że Młode może być uczulone i trzeba będzie zmienić firmę.
Ja przez ostatnie kilka dni narobiłam zakupów ale on-line. Czekam aż coś przyjdzie i wstawię foteczki. Zazdroszczę Wam tych gotowych szaf pełnych mlauchowych cudów. U mnie nadal nic. Mam nadzieję, że jak M skończy tą sypialnię to wreszcie coś porobię)
No i koniecznie muszę Was zapytać czy która słyszała o tym?
http://www.babymama.pl/images/bc4ce9b801648c2e5608b0e5e32faeba.jpg
O Tummy Tub - Wiaderko do kapieli niemowlat TummyTub ®
Strasznie mi się spodobała idea... mało wody, mało dźwigania, mało miejsca zajmuje no i podobno dzieci kochają..;-)
Dagmar- wiem, tzn czytałam gdzieś, słyszałam i przyswoiłam :-)
A takie pytanie czy jakieś pudry, zasypki i inne cuda są niezbędne? Bo rozumiem że jak pupa zaczerwieniona to sudocrem, ewentualnie wietrzenie i powinno pomóc? Bo jakbym na krem czymś posypała to przecież mi się kluski zrobią?
Bardzo mnie rozbawiła myśl o tych kluskachCudokrem obowiązkowoCzyni cuda zaiste. Muszę tylko pomyśleć o czymś łagodniejszym do stosowania non stop.
Wyznaję zasadę że im mniej kosmetyków tym lepiej. Szczególnie że Młode może być uczulone i trzeba będzie zmienić firmę.
Ja przez ostatnie kilka dni narobiłam zakupów ale on-line. Czekam aż coś przyjdzie i wstawię foteczki. Zazdroszczę Wam tych gotowych szaf pełnych mlauchowych cudów. U mnie nadal nic. Mam nadzieję, że jak M skończy tą sypialnię to wreszcie coś porobię)
No i koniecznie muszę Was zapytać czy która słyszała o tym?
http://www.babymama.pl/images/bc4ce9b801648c2e5608b0e5e32faeba.jpg
O Tummy Tub - Wiaderko do kapieli niemowlat TummyTub ®
Strasznie mi się spodobała idea... mało wody, mało dźwigania, mało miejsca zajmuje no i podobno dzieci kochają..;-)

Ja lubię ułatwiacze życia... a jeśli i wy słyszałyście pozytywy to może coś w tym jest.
Dagmar - Młodego też kąpał zawsze mąż więc jak targał wannę pełną wody to mi to zwisało :-), ale tym razem będę chyba sama bo on wpadnie w wir pracy i wtedy takie jakby nie patrzeć -małe- wiadro by temat załatwiło
AguniaGR - to jestem ciekawa jak się u Was sprawdzi.
Swoją drogą... czego to ludzie nie wymyślą.
Ja się tylko zastanawiam jak to z tym pępkiem będzie... bo pamiętam, że te parę lat temu bardzo uczulali żeby go nie moczyć wtedy szybciej odpadnie... no w takim wiadrze chyba ciężko nie zamoczyć. Więc już nie wiem...