Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U nas rożek na pewno się sprawdził i teraz też mam zamiar go używać.
Pozwala on na opatulenie noworodka, tak że czuje się podobnie jak w brzuszku i czuje się bezpiecznie.
Dodatkowo wiem, że dziecko jest bezpieczne, bo nie założy sobie na głowę kocyka. Na pewno się nie rozkopie i będzie mu cieplutko.
Kolejny plus to taki, że w rożku łatwiej trzymać takie maleństwo i o ile my mamusie może nie będziemy mieć z tym problemów, to tatusiowie mogą być bardziej nieporadni a tak nie będą już mieli obaw.
Chyba taki miękki będzie lepszy, zwłaszcza że w kwietniu i później już może być ciepło.
Goga mój brat zabrał wózek na pralnię samochodową i tam go wyprali na błysk
a jeszcze pochwalę się moim dzisiejszym zakupem
to taki spontan był, bo przez przypadek byłam w Tesco ;-)
co prawda rozmiar 56 (bo były tylko takie albo duże) ale cena mnie skusiła, bo 20 zł za 5 sztuk
Zobacz załącznik 591451
hehe, Edysiek ja tez wyladowalam dzisiaj w tesco i zobaczcie co kupilam. W koncu sie przelamalam i pierwsze zakupy zrobione
Zobacz załącznik 591463
A ten rozek przecudnyja nie wiem jeszcze nic o wyprawce, dopiero obejrzalam wozki ale mam chyba z 5 modeli ktore mi sie podobaja i jeszcze sie zastanawiam
![]()
super stronka dzięki, o baldachimie już napisałam wyżej....
Znalazłam taką stronkę i nawet fajnie jest tu wszystko zebrane i wydaje się dość sensowne Szaleństwo pierwszych zakupów czyli wyprawka | Mamoholiczka
...
I jeszcze mam pytanie odnośnie baldachimu do łóżeczka, przyznam że trochę mnie korci, ale wydaje mi się zbędny i w dodatku obawiam się, że to kurzołap. A czy ma jakieś zastosowania w praktyce?
mata super.A ja sie napalilam okropnie na ta mate, zadna inna mi sie tak nie podobaMyslicie ze to nienormalne zeby maluch jeszcze w brzuchu dostal ja w prezencie na Gwiazdke?
...
...dziewczyny, a Wy kupujecie od razu rozmiar 62 czy też mniejszy 56?
Ja dokupiłam malutkie ciuchy po porodzie dopierotrochę 56- dosłownie parę ubranek bo ja rodzę dzieci 56-57cm,jak urodzę mniejsze to dokupię![]()
jaką "szmatę" polecasz? ja mam jedną chustę ale elastyczną i chciałam dokupić coś nierozciągliwego na zmianę. świetna sprawa w szczególności do lasu czy na wakacje. Moje dziecię było dzięki chuście wszędzie z nami nawet na grzyby "chodził" mając 5 miesięcyjesuuu okropne :O
Chociaż ja noszę w szmacie i też ludzie jeszcze w szoku, ale ja bym dzieciaka tak nie ściskała.
Już pisałam ale co tam - świetny wybórDziewki! Muszę się pochwalić, że nareszcie upolowałam wymarzoną zabawkę dla sunusiaLamaze Zawieszka Emanuel LC27024 (3665712651) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Motyl Emanuel z Lamaze
Ponoć hit
Ja napaliłam sie na niego jak szczerbaty na suchary, ale NIGDZIE nie mogłam go dostać.
Wiem, że cena jak za dzyndzla do wózka może nieco wygórowana, ale póki co przyjęliśmy zasadę, że nasze dziecko będzie miało kupowane zabawki ze względu na jakość a nie ilość. A ten motyl to ponoć rewelacja. Miałyście z nim do czynienia?
Kołyske mogę odpuścić a nowej chusty nie zdecydowanie będzie obowiązkowym zakupemA jeszcze w piwnicy czeka na mnie mój ukochany fotel do karmienia... długo go szukaliśmy bo w sklepach typu jysk były mniejsze i niestabilne podróby (ten jest zapinany skórzanymi pasami)...
![]()