A ja teraz zastanawiam sie jakie łóżeczko kupić? czy turystyczne czy normalne szczebelkowe. Bo ostatnio mielismy nowe szczebelkowe, młody spał w nim ok 6 mies, bo pózniej go wziełam do siebie do łóżka bo było mi łatwiej go karmic piersią jak budził sie non stop, bo gdy go odkładałam do łózeczka to odrazu budził sie, a ja juz byłam zmeczona i chciałam troche pospać. Pózniej poszedł juz na takie wieksze łóżeczko. I teraz zastanawiam sie czy nie kupic tylko turystycznego do spania, bo i tak musze kupić bo często wyjeżdzamy na wekendy? Co sądzicie? Miałyście turystyczne, sprawdziły sie?
U mnie moja babcia obszywała wszystkim swoim dzieciom a miała ich 5-tkę ;-) i potem wszystkim wnukom obszywała na szydełku pieluchy tetrowe kolorowymi nićmi (takie trójkąciki porobione dookoła pieluszki) niby nic ale zupełnie inaczej wyglądają i są słodkie :-). Ja zawsze nazywałam je "pieluszki babci" i ostatnio dostałam od cioci kilka tych pieluszek babci żebym też miała bo babcia po udarze jest i ogóle nie śmiałam już jej prosić żeby mi je zrobiła.... Ale ostatnio dzwoni do mnie i mówi że zrobiła kilka specjalnie dla Kubusia
:-):-) No szok normalnie ale fajnie, że miała jeszcze siłę na to bo to jej pierwszy prawnuczek i pewnie następnym już nie zrobi.
. Proszę o pomoc i informację gdzie taką koszulę udało się znaleźć bo chętnie bym się na taką skusiła bo wpadła mi w oko a nigdzie nie mogę znaleźć w paski...
Z góry dziękuję za namiary :-).