Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zobacz załącznik 595121
Mnie tez ogarnela mania kupowania. Oto pierwszy zakup
Ja ostatnio zrobiłam nalot na cichlandy i zaopatrzyłam małego w śmieszne ubranka. Kupiłam z 10 rzeczy a nawet 50zł nie wydałam. Niektóre nawet z metkami![]()
To i ja się pochwalęTo nie są kupione ciuszki tylko po mnie i po bracie
. Dwa sweterki są robione na drutach przez moją mamę
Zobacz załącznik 595155Zobacz załącznik 595156Zobacz załącznik 595157Zobacz załącznik 595158
A więc wrzucamZobacz załącznik 595159Zobacz załącznik 595160Zobacz załącznik 595161
różowe spodenki w groszki moje ulubionea kosztowały 4 zł, paputki też nówki za 2,5, na kilku ciuszkach widoczne minimalne zużycie, ale za takie pieniądze szkoda nie kupić. Wszystko na razie leży na ziemi u niuni w pokoiku bo pokoik pusty, ale jak już zakupie mebelki zabiorę sie za pranie i układanie w pólkach
![]()
Goga u nas w Krakowie jest fajna sieć ciucholandów BIGA, np. jeden jest w Hucie, drugi ostatnio otworzyli na Czarnowiejskiej (a może to jest jeszcze Nawojki), i chyba jeszcze jeden jest gdzieś w Twoich okolicach, blisko pętli na Łagiewnikach, nie mylę się? Do tego w Hucie wparowałam jakiś czas temu i nakupiłam kilka ubranek, prześliczne są i w sumie wyglądają jak nowe. Postaram się fotki wrzucić. Polecam![]()