reklama
butter_fly
Zaciekawiona BB
Aniołek super zakupy. Musze tez poszukac ciucholandu bo dla cory mialam mnóstwo ciuchów ktore kraza po rodzinie ale u nas same baby i dla chlopaka nic nie mam
dagmar
Fanka BB :)
Zobacz załącznik 595121
Mnie tez ogarnela mania kupowania. Oto pierwszy zakup
super
Ja ostatnio zrobiłam nalot na cichlandy i zaopatrzyłam małego w śmieszne ubranka. Kupiłam z 10 rzeczy a nawet 50zł nie wydałam. Niektóre nawet z metkami![]()
zdjęcia!!!
To i ja się pochwalęTo nie są kupione ciuszki tylko po mnie i po bracie
. Dwa sweterki są robione na drutach przez moją mamę
Zobacz załącznik 595155Zobacz załącznik 595156Zobacz załącznik 595157Zobacz załącznik 595158
takie pamiątkowe, skąd je wygrzebałaś? Kurcze jak mi się sentymentalnie zrobiło
A więc wrzucamZobacz załącznik 595159Zobacz załącznik 595160Zobacz załącznik 595161
różowe spodenki w groszki moje ulubionea kosztowały 4 zł, paputki też nówki za 2,5, na kilku ciuszkach widoczne minimalne zużycie, ale za takie pieniądze szkoda nie kupić. Wszystko na razie leży na ziemi u niuni w pokoiku bo pokoik pusty, ale jak już zakupie mebelki zabiorę sie za pranie i układanie w pólkach
![]()
ee nie jestem usatysfakcjonowana
Ale te groszki cudne są, lubim groszki dla dziewczynki
kroczek_k
Nowy rok, nowa nadzieja
Dagmar miałam dla bobaska lalki te ubranka
Troszkę jeszcze mama zachomikowała w domu ale to następnym razem odbiorę
Ja też mam do nich sentyment
Troszkę grube jak na koniec kwietnia ale może chociaz raz zaloze to Kubusiowi
Kroczek, jakie sliczne te autorstwa mamy! <3 Mi tesciowa wcisnela jeden komplecik sweterek + czapeczka robiony na szydelku przez babcie meza, robota przepiekna, ale kolorek dramatyczny - jak zielony zakreslacz...
Aniolek, fantastyczne zakupy, chyba tez musze zaczac robic wycieczki po ciuchlandach
Kiedys niedaleko moich rodzicow na Kabatach, byl jakis z ciuchami tylko dla malych dzieci, musze sprawdzic czy nadal istnieje.
Aniolek, fantastyczne zakupy, chyba tez musze zaczac robic wycieczki po ciuchlandach
Goga u nas w Krakowie jest fajna sieć ciucholandów BIGA, np. jeden jest w Hucie, drugi ostatnio otworzyli na Czarnowiejskiej (a może to jest jeszcze Nawojki), i chyba jeszcze jeden jest gdzieś w Twoich okolicach, blisko pętli na Łagiewnikach, nie mylę się? Do tego w Hucie wparowałam jakiś czas temu i nakupiłam kilka ubranek, prześliczne są i w sumie wyglądają jak nowe. Postaram się fotki wrzucić. Polecam![]()
a faktycznie obiła mi się ta nazwa o uszy
reklama
Podziel się: