Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja się jeszcze waham chociaż podobno faktycznie mają bardzo wpływ ja jakośc snu malucha..narzeczony się składania raczej ku śpiworkowi z wolnymi rączkami no ale zobaczymy![]()
my myslimy o takim Śpiworek Grobag Hetty grubość 2,5 tog 0-6 m że ma u góry zapięcia i suwaczeknie wykopie się jak z kocyka czy kołderki a rączkami macha
![]()
ja dzisiaj wpadłam w szał zakupowy i zamówiłam sobie na allegro takie ciuszki:
Zobacz załącznik 595372
Zobacz załącznik 595374
Zobacz załącznik 595375
Zobacz załącznik 595376
Zobacz załącznik 595373
dagmar oooo jak fajnie, udało Ci sięja niestety wszystko sama kompletuje bo żadna z koleżanek ani nikt z rodziny nie ma dzieciaczków poza bratem którego mała ma już 7 lat
na szczeście mama dużo pomaga
wczoraj znowu kupiła sukienusie dla małej, wkręciła się bardziej niż ja chyba hehe no i przyszła teściowa też się nawet stara ale gusta niestety mamy zupeeeełnie różne
![]()
GoGa ładnie zaszalałaśśliczny komplecik z uszkami i spodenusie
![]()
No właśnie im więcej czytam tym więcej się znów przekonuję, żeby poczekać i kupić tylko jeśli będą wskazania (czyli miejmy nadzieję wcale...
Ja jestem na nie. Otulanie wystarczy rożkiem, czy pieluszką- rozumiem jeśli dziecko ma dużo odruchów nie kontrolowanych, czy też jest wcześniakiem.
Przecież ono ma się ruszać- rozwijać mięśnie a nie leżeć jak mumia :/
Znam ten ból, tylko, że mi się znajomi po moim pierwszym po rozmnażali i ponieważ ja im pożyczałam ciuszki to teraz i ja dostanę w obiegdagmar oooo jak fajnie, udało Ci sięja niestety wszystko sama kompletuje bo żadna z koleżanek ani nikt z rodziny nie ma dzieciaczków poza bratem którego mała ma już 7 lat
na szczeście mama dużo pomaga
wczoraj znowu kupiła sukienusie dla małej, wkręciła się bardziej niż ja chyba hehe no i przyszła teściowa też się nawet stara ale gusta niestety mamy zupeeeełnie różne
![]()
GoGa ładnie zaszalałaśśliczny komplecik z uszkami i spodenusie
![]()