Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Agunia ja tez nie kupuje spiworka do wózka typowego. Kupie za to kocyk eden cieplejszy + okrycie do wózka mam grubsze wiec myślę że damy rade. Poza tym ja mam termin ok polowy kwietnia wiec zanim wyjde z wózkiem to nie bedie wczesniej jak weekend majowyno to moze juz tak siarczystych morzów raczej nie bedzie.
Dagmar przesliczne te rzeczyja w ogole uwielbiam takie rzeczy dla Maluchów
niezaleznie od koloru i płci, wszystko jest piekne. Ja tez niedlugo pewnie dostane szlaban na smyka i tesco
bo co tam jade to musze chociaz kupic czapeczke albo skarpeteczki
Torby zadnej jeszcze nie mam spakowanej. Dziewczyny a jaka tą torbę bierzecie i czy pakujecie 2? dla siebie jedna i dla Malucha drugą? Czy moge razemw jedną wszystko wziac? nie mam pojecia jak to zorganizowac![]()
a ja mam jeszcze pytanie, bo planuje małą na początek kłaść do spania w otulaczu i tak się zastanawiam czy czasem nie powinnam kupić czegoś takiego no bo jak to dziecię włożę w takim kokonie do łóżeczka na prześcieradło i heja? doświadczone mamusie pomogą? Red Castle, Teddycal, Wkład zabezpieczający z misiem, kolor różowy - Red Castle - Świat niemowlaka - Smyk.com
Mam też problem z termometrem. Chcę taki nad podczerwień do ucha/czoła lub bezdotykowy tylko nie wiem jaki model i firma? Jest tego tyle, że oszaleć można. A opinii złych to się zliczyć nie da. A tu trzeba od 100 zł i więcej dać. Help!