Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Mój mąż, specjalista i znawca od wszystkiego co ma prąd stwierdził, że taki model jest najlepszy TERMOMETR DOUSZNY BRAUN 4520 DO UCHA +21 KAPTURKÓW (3883226225) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
)Viltutti - tez potrzebuje zakupic termometr, poczytalam o tym Braun'a i ma bardzo dobre opinie wiec zdam sie na twojego meza specjaliste i zakupie:-). Czekam z niecierpliwoscia na zdjecia, szczegolnie organizera, bo lozeczko i materac jedank zakupimy tutaj (bo ja macacz jestem i materac musze recznie sprawdzic)
) więc łóżeczko nadal w kartonie w garażu stoi. Ale muszę przyznać, że uszczknęłam kawałek opakowania, akurat od materaca i jestem nim rozczarowana... w dotyku jak średniowieczny siennik :/ ale może akurat taką stronę macnęłam. Organizer póki co leży rozłożony, ale nie ma jako takiego wyglądu póki go się nie powiesi w docelowym miejscu, i muszę przyznać, że aż taki super jak na zdjęciach nie jest, ale zobaczymy jak będzie wyglądał po załadowaniu go. Wieczorem obiecuję wrzucić focie Viltutti - tez potrzebuje zakupic termometr, poczytalam o tym Braun'a i ma bardzo dobre opinie wiec zdam sie na twojego meza specjaliste i zakupie:-). Czekam z niecierpliwoscia na zdjecia, szczegolnie organizera, bo lozeczko i materac jedank zakupimy tutaj (bo ja macacz jestem i materac musze recznie sprawdzic)