Viltutti świetne zakupy i butelki fajnie wyglądają... Matko jak widzę co kupujecie to ja już zupełnie oszaleję bo nie mam pojęcia co i jakiej firmy kupić...:-
szok:
za dużo chyba teraz jest tego wszystkiego!!! A co myślicie o butelkach avent?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeszcze widzę dość często w sklepach JELP i LOVELA ale nie wiem czy są dobre a i jeszcze BIAŁY JELEŃ czy coś w tym stylu widziałam
a to nasze wczorajsze szaleństwo zakupowe
Butelka antykolkowa 150ml Butelka antykolkowa 150 ml x 1 | Tommee Tippee
Butelka antykolkowa 260ml Butelka antykolkowa 260 ml x 2 | Tommee Tippee
Ocieplacz na butlę Termoopakowanie na butelkę | Tommee Tippee
Zestaw do dojeniaZestaw startowy do karmienia piersią | Tommee Tippee
Łóżeczko... po długich debatach, z mega wieśniackimi misiami...ale mąż obiecał zamontować je do środka żeby nie było ich widaćŁóżeczko z szufladą i materacem - NOWOŚĆ (3836424540) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
No i ciepły kocyk i podusiaKocyk ocieplany Minky-Bawełna 80x100cm z poduszką (3840729603) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Viltutti świetne zakupy i butelki fajnie wyglądają... Matko jak widzę co kupujecie to ja już zupełnie oszaleję bo nie mam pojęcia co i jakiej firmy kupić...:-szok:
za dużo chyba teraz jest tego wszystkiego!!! A co myślicie o butelkach avent?
nina fajnie, że się udało Wam znaleźć to co chcieliście tylko wstaw więcej zdjęć z różnych stron bo na tym troszkę mało go widać :-) Przy okazji fajna bluzeczka;-)
Dziewczynki wiem, że chyba gdzieś już o tym pisałyście ale raczej już nie znajdę, a potrzebuję rady jakiej marki płyn do prania polecacie dla maluchów? W tym tygodniu będę miała już komodę i czas zacząć wielkie pranie i prasowanie tego wszystkiego co nazbierałam a jest tego duuuużo... :-) tylko nie wiem co to tego płynu który wybrać bo ja w proszkach nie piorę bo nie zawsze się dobrze wypłukują i mnie denerwuje to ;-) Możecie coś polecić? Będę wdzięczna![]()
fajna ta z ikei, w sumie ponaklejac cos dzieciecego i bedzie super, moze i ja taka wezme tylko zastanawiam sie, czy by 2 takich nie wziac