reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe zakupy :-)

Vilitutti super zakupki! misie nie takie złe, ale też preferuje bez :p mąż ustawi tyłem i będzie gitara :D

w butelki ja się zaopatrzyłam avent ale nie szalałam i kupiłam 3 i do tego zmienne smoczki z coraz większymi dziurkami.

ciuszki już bym też chętnie zaczęła prać i układać ale dopiero w drugiej połowie lutego będziemy urządzać pokój dla małej bo pod koniec stycznia wpadają koleżanki to jeszcze nie zlikwidujemy gościnnego a potem muszę jechać do polski znowu..trochę się zaczynam stresować bo potem zostanie już tak na prawdę niewiele czasu no i obawiam się lotu powrotnego który mi przzypadnie na 32 tydzień ciąży ;/

reklama
Nina, też byłam chętnia do prania,prasowania i składania ciuszków, ale powiem Ci,że zajęło to cały dzień i pod koniec entuzjazm mnie opuścił :baffled::baffled::baffled: pralka szła chyba 6 razy i musiałam mieć wszystko wyprasowane pedantycznie, bez żadnych zagnieceń.

Vilitutti super zakupki! misie nie takie złe, ale też preferuje bez :p mąż ustawi tyłem i będzie gitara :D

w butelki ja się zaopatrzyłam avent ale nie szalałam i kupiłam 3 i do tego zmienne smoczki z coraz większymi dziurkami.

ciuszki już bym też chętnie zaczęła prać i układać ale dopiero w drugiej połowie lutego będziemy urządzać pokój dla małej bo pod koniec stycznia wpadają koleżanki to jeszcze nie zlikwidujemy gościnnego a potem muszę jechać do polski znowu..trochę się zaczynam stresować bo potem zostanie już tak na prawdę niewiele czasu no i obawiam się lotu powrotnego który mi przzypadnie na 32 tydzień ciąży ;/

dasz radę :)

patuśka- to ja rozkładam to na tydzień :D

Jouluatto Ja tez nigdy nie kupowalam w Goodwill zanim nie skonczyly mi sie ciuchy dla synka, ktore dostalam na babyshower. Tutaj mozna kuipc tanio super ciuchy, chociaz ja teraz mieszkam w malym miescie i malo co tutaj jest. Do duzego miasta jest z 1.5 godz. jazdy autostrada. Ja nie zdecydowalam sie jeszcze sama tam jechac. A w Goodwill naprawde kupuje super ciuchy za smieszne pieniadze a do tego sa one swietnej jakosci i unikatowe. A dla siebie ciuchy to wole kupowac w PL. Jakos malo co mi sie tutaj w sklepach podoba. TJMaxx tutaj jest i tam lubie jezdzic najbardziej.
Ja bede teraz miec drugiego synka a moj pierwszy synek niedlugo skonczy 2 lata. Na babyshower dostalam prawie wszystko czego potrzebowalam (chyba drobiazgi dokupilam). Co prawda w ciuchach synka na 0-6 miesiecy chodzil jego kuzyn (mlodszy o 5 miesiecy), ale chyba jeszcze sporo sie bedzie nadawac do zalozenia. Tez musze to przejrzec, ale nie mam jeszcze odwagi.
Dzisiaj moj synek cos sie nie rusza i zaczynam sie juz zastanawiac ... :/ Ach te problemy ...

nina fajnie, że się udało Wam znaleźć to co chcieliście tylko wstaw więcej zdjęć z różnych stron bo na tym troszkę mało go widać :-) Przy okazji fajna bluzeczka;-)

Dziewczynki wiem, że chyba gdzieś już o tym pisałyście ale raczej już nie znajdę, a potrzebuję rady jakiej marki płyn do prania polecacie dla maluchów? W tym tygodniu będę miała już komodę i czas zacząć wielkie pranie i prasowanie tego wszystkiego co nazbierałam a jest tego duuuużo... :-) tylko nie wiem co to tego płynu który wybrać bo ja w proszkach nie piorę bo nie zawsze się dobrze wypłukują i mnie denerwuje to ;-) Możecie coś polecić? Będę wdzięczna:tak:

Ja zamierzam wybrac jelpa albo Dzidziusia. Mają dostc dobry skład jak dla dziecka.
Zobacz załącznik 602576jednak się jedno znalazło w aparacie :) oto nowa bryka naszej córki ;P

Wiecej fotek prosimy :)

a to nasze wczorajsze szaleństwo zakupowe ;)
Butelka antykolkowa 150ml Butelka antykolkowa 150 ml x 1 | Tommee Tippee
Butelka antykolkowa 260ml Butelka antykolkowa 260 ml x 2 | Tommee Tippee
Ocieplacz na butlę Termoopakowanie na butelkę | Tommee Tippee
Zestaw do dojenia ;) Zestaw startowy do karmienia piersią | Tommee Tippee
Łóżeczko... po długich debatach, z mega wieśniackimi misiami...ale mąż obiecał zamontować je do środka żeby nie było ich widać :D Łóżeczko z szufladą i materacem - NOWOŚĆ (3836424540) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
No i ciepły kocyk i podusia :) Kocyk ocieplany Minky-Bawełna 80x100cm z poduszką (3840729603) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

super zakupki :)

a ja juz umówiłam sie z siostrą, mama i tesciową i 19 stycznia ruszamy na zakupy dla Malucha. Liste mam na 4 strony :-) ale poszalejemy

Ameryka spokojnie, pewnie sobie śpi maluch :)

L-oka chętnie bym wrzuciła więcej, ale są u męża na telefonie więc nie mam szans na ich szybkie zdobycie :p a wózeczek został u mamy na razie więc nowych nie mam jak porobić.. a u Ciebie czuję niezłe szaleństwo zakupowe :D

Viltutti - a mnie się to łóżeczko podoba, misie nie są bardzo "ordynarne" - gorzej gdyby były oczojeb### kolorowe. Cena też super :-). Nawet zastanawiam się czy go nie zamówić, jeżeli cena wysyłki zagranicę nie byłaby powalająca, miałabym tylko prośbę, żebyś oceniła dla mnie jakość tego łóżeczka, a szczególnie materaca, jak już dostaniesz przesyłkę :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Viltutti - a mnie się to łóżeczko podoba, misie nie są bardzo "ordynarne" - gorzej gdyby były oczojeb### kolorowe. Cena też super :-). Nawet zastanawiam się czy go nie zamówić, jeżeli cena wysyłki zagranicę nie byłaby powalająca, miałabym tylko prośbę, żebyś oceniła dla mnie jakość tego łóżeczka, a szczególnie materaca, jak już dostaniesz przesyłkę :-)

OK! Jak dostanę to zrobię recenzję i fotorelację :-)

Do góry