reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Maluszkowe zakupy :-)

ja i tak barierkom nie ufam bo starszak jak był mały spał pomiędzy nami a wyszedł na podłogę. tylko on dziwny model bo nadal ma barierkę i potrafi ją zrzucić lub pod nią częściowo wypełznąć.
ja domku nie otworzę bo poszedł prosto do babci i nie ma co kusić. no i ze względu na starszaka musi poczekać ale jak był jeden to nie bawiliśmy się w daty i były otwierane prezenty wcześniej.

reklama
Madzikm super myszka i chętnie bym taką zamówiła:-)

Jouluatto to jest takie coś? Matko już zamawiam bo jak biorę czasami Kubę do nas to zastawiam go od zew pufami i stolikiem:no:

Kupiłam sukienkę 4826742825.jpg
Opaski też zamówiłam :-)

Załączniki

• 4826742825.jpg
    4826742825.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 88
Kupiłam sukienkę Zobacz załącznik 656202
Opaski też zamówiłam :-)

Piękna czerwień. Uwielbiam ten kolor:tak: I torebka dają małej modnisi - będzie rewia na święta:tak:
Obiad udał się rewelacyjnie! Emma siedziała w loży pomiędzy mną a mężem, zajadała zupę z makaronem zagryzając moją torebką:-D. Później dałam jej też do spróbowania łososia ode mnie z talerza i tak jej zasmakował, że nie nadążałam z ładowaniem kawałków do paszczy, zjadła chyba 1/4 mojej porcji:szok:, popiła herbatą i zaczęła dezorganizację stolika. Marudna zrobiła się dopiero po jakichś dwóch godzinach ale wcale się nie dziwię, wrażeń miała dość a na dodatek było tak gorąco w restauracji, że rozebrałam ją z czego tylko mogłam a i tak miała wypieki i była spoconą.
Ogólnie jestem super zadowolona:-)

Teraz dopiero zauważyłam, że napisałam post nie tam gdzie trzeba:rofl2:
A ja skorzystałam z okazji bo pojawiła się na Amazon na wyprzedaży ta sama mysz tylko w większej wersji i ją zamówiłam a odwołałam poprzednie zamówienie.

jejku ale szalejecie :)

u nasz dzisiaj byli dziadkowie i Mlody sostał kule Mldego smyka. Bardzo mu sie podoba.

tez musze pomyslec o jakims stroju na swieta ale chyba jeszcze nie teraz. Raczej jakos do polowy grudnia.

Piekne te sukieneczki i myszka. Ja na roczek to chyba narazie nic nie kupuje bo na pewno nie wytrzyma :)

Sukienka oczywiście w moim stylu, staroświecka :-p Ale właśnie ten kolor najbardziej mnie urzekł :tak: Starsza miała niemal taką samą i wyglądała w niej cudnie. A torebka pewnie będzie służyć za gryzak :-D

Madzik super, że Emma dała radę. A myszka śliczna, taka prosta bez udziwnień i to w niej jest najlepsze.

L-oka
ja na razie nawet nie myślę o prezentach na roczek.

Roczek? Jaki roczek? Ja tam pomysle w marcu co I jak.
Teraz by się przydało cos dla starszaka wykombinować na swieta bo dziadkowie chcieli się zarzucić a my nie mamy nic poza jednym pomyslem (starszakowi popsuł sie samolot i prosil ze chcialby nowy zamiast tego ktorego musial wyrzucić)

reklama
Do góry