reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Maluszkowe zakupy

Kurcze ja tez jestem w poszukiwaniu torby, w komplecie z wózkiem niestety nie mam.Szukam jakieś pakownej w kolorze granatowym, narazie rzuciła mi się z Baby Ono, co polecacie dziewczyny???

reklama
czerwono szarą bo miałam jakiś czas wózek bliźniaczy czerwony,obie dziewczynki woziłam
beżową bo u rodziców miałam dodatkowy wózek beżowy,ale pożyczyłam wózek i wrócił rozklekotany a torba jest
a brązowa bo kupilam w biedronce ,żeby pakowac rzeczy Helusi do żłobka

to ja w takim razie dziwna jestem bo ja w kiepską pogodę siedzę w domu. A jak muszę gdzieś pojechać i pogoda dziwna to windą do garażu i do autka :p ja niestety z tych co po bułki do sklepu samochodem jeżdżą :p dlatego jedno z ważniejszych kryteriów przy wózku to szybkie i łatwe składanie plus niska waga i rozmiar co by mi do bagażnika wchodził bez problemu... każdemu według potrzeb ;)

ja torby przy wózku nigdy nie używałam bo była dla mnie niewygodna

za to udało mi się dzisiaj kupić łóżeczko, materacyk i pościel. Więc został mi fotelik i wózek jak się w końcu zdecyduję jaki :/

reklama
Dzieki Marciatko , chyba tez sie zdecyduję na tą z Baby ONO ta z tym termoopakowaniem, przewijakiem itp. Tam jest własnie w kolorze granatowym. Torba zapewne nie bedzie uzywana tylko przy wózku, ale przy innych wyjściach również.Ja dzisiaj zakupiłam staniki do karmienia, narazie takie zwykłe,potem się pomierzy i wybierze lepsze,
Polecam zabranie do szpitala, bo mój M wtedy mi na szybko kupował,lało się ze mie jak z kranu, trzebaa było gdzieś wkładki laktacyjne poupychać....

Ostatnia edycja:
Do góry