Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Też mam to w ulubionych zapisane, ale się poważnie zastanawiam. Moja sis miała taką i była najpierw zadowolona a potem powstał problem z zasypianiem, bo mały nie chciał inaczej zasnąć jak w tym i był dziki ryk. Więc potem wsadzała tylko do "zabawy" i jak widziała, że mały "odpływa" wyciągała i kładła do łóżeczka i jakoś się przemęczyła parę dni i przeszło ryczenie lwiątka
Anka jakby mi ktoś cokolwiek zasponsorował przy dziecku którymkolwiek to bym z radości pod sufit skakała. Ja miałam inną huśtawkę dla córki fisher price i była całkiem ok. Leżaczek był częściej w użyciu to fakt... sama się zastanawiam czy kupię jedną huśtawkę w klimacie tej co dostałaś i będzie pełnić funkcję leżaczko-huśtawki czy kupić i jedno i drugie. A może sam leżaczek... tylko, że mnie noga bolała od bujania leżaczka żeby pierworodna się uspokajała
Na zdjęciu wyglądają cudnie Ciesz się Hania, że chcą Wam tak pomóc
Ostatnio mój Tata znalazł ... torebkę dla dziewczynki i ją wziął Szkoda tylko, że z HelloKity -nie trawię tej postaci, ale wymyśliłam, że naszyję na jej buzię coś innego
Też się nad tym zestawem zastanawiam. Nie uważam, żeby było dużo butelek, bo po dwie z wielkości, to takie minimum, jak dla mnie. Też miałam Was pytać, jakie butelki kupujecie. Dla Antka miałam AVENT. A o tych TommieTipee słyszałam,. że smoczki mają takie właśnie najbardziej zbliżone kształtem do sutków. Cena moim zdaniem też korzystna za ten zestaw