Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Hania a podasz link do tych naklejek z sówkami? Urzekły mnie VANDRING Wieszak/2 gałki - IKEA
kupiłam je do pokoju Malucha i mam wizję taką, żeby mieć naklejkę drzewo i zwierzęta i żeby to było jako gałązka
A_nka a chciałam Ci podsunąć linki z takimi torbami, bo je oglądałam i wydają się pojemne i w Twoim wypadku bardzo praktyczne
Amaliee oglądałam też te zestawy, piękne są Ale nie mogłam znaleźć z tyloma elementami ile ja chciałam, no i właśnie te poduszki się wydaje, że zajmują strasznie dużo miejsca, ale wizualnie są świetne) Jakbyś się zdecydowała to daj znać i koniecznie się pochwal jak się to prezentuje na żywo
Bubbles hihi dzięki
Mi też one najbardziej do gustu przypadły i cena ok bo niektóre ; naprawdę duże jak tam widziałam to 200-230zł albo i więcej za jedną a tu mam dwie za 120 plus przesyłka