reklama

Maluszkowe zakupy

Bubbles fajne łóżeczko :)

Amaliee u mnie wypełnienienia zamówiła mama razem z kompletem pościeli i jest fajne, lekkie. Ogólnie zadowolona jestem bo przy synku niestety zaliczyłam w tym temacie wtopę i to kupowałam oddzielnie wkład :dry:

reklama
Amaliee zamówiliśmy takie proste(bez szaleństw, zależało nam, żeby pasowało do mebli), później się zmienia w tapczanik:)
Pino 2w1 Łóżeczko-Tapczanik Białe 60/120 (4380051858) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

takie samo mam :) tyle, że 140x70 :))

dość cienkie, lekkie i oddychające jest wypełnienie z feretti, wcześniej miałam z jakiś włókien sylikonowych czy coś w tym stylu i Maja pociła się jak szczur pod tym, ale to było 5 lat temu, może trafiłam jakiś felerny egzemplarz. Feretti dostałam od znajomej, wyprałam, nic się nie zbiło, i wygląda jak nowa.

Pomimo prania w Vizirze Sensitive ubranek dla Mai, jej skórze nic się nie stało, alergrii nie ma, ja za to mam straszne problemy skórne i tylko po tym proszku nie nasilają się, więc nie skorzystam z rady Doradcy Loveli chyba, że rzeczywiście maluszek źle zareaguje na ten proszek.

Ann_ - faktycznie bardzo duża ta kołderka, nie zmieści się do łóżeczka, a później może spadać na podłogę jak już dziecko przeprowadzisz na tapczanik. Ja bym nie kupiła.

Ostatnia edycja:
no tak, tu masz rację z tymi dodatkami. A jak mam to łóżeczko 70x140 to materac dokupuję również 70x140 no nie? bo juz zgłupiałam. nie musi być np 65x135 czy cos takiego....?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry