reklama

Maluszkowe zakupy

reklama
Dziewczyny zakochalam sie w pewnym wozku i mimo ze nie planowalismy zakupu bo mamy podwojny wozek (zeby moj dwulatek tez mogl jezdzic) to znalazlam uzywany w super stanie i super cenie i maz sie zgodzil na zakup :D strasznie sie ciesze :D

Wrzucam zdjecie z neta. Tylko mamy inne kolorki ale to mozna zmienic i sobie dokupic, ja chce fioletowe. Gondola jest oddzielnie i siedzenie :) mozna tez wczepic fotelik samochodowy.

Zmieniliśmy z Mężem wizję dekoracji ściennych w pokoju Córci :) rezygnujemy z pociągu na rzecz kolorowych literek z imieniem i obrazków :)
Jak będę na kompie to pokaże co jak :)

Tak właśnie myślałam, ale wolałam się dopytać - czy nie jestem przewrażliwiona ;P
A zabawki? W sumie dziecko wsadza do buzi...

Marciątko dziecko wszystko wsadza do buzi :) ja się tym nie przejmowałam. Część zabawek kupowałam używanych bo na tych firmowych naprawdę można zaoszczędzić :)

Ale jak ktoś ma pieniążki i uważa, że naprawdę trzeba grubą kasę na nowe zabawki wydawac to tez ok :D

Kusiak a co to za model wózka?

reklama
Marciatko ja tez mam sporo zabawek uzywanych. Wiesz jak to jest, szybko sie nudza a sa mega drogie ;)
Tymbardziej ze wiekszosc mozna wyparzyc i porzadnie umyc :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry