Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
choco jak mi polecałaś ostatnio zerknąć na koszule w textil markecie to tam kupiłam cienki bawełniany szlafrok i nawet ładny, więc przyda się na pewno potem, był chyba za 39zł
Moge Wam polecić szlafrok i koszulę z allegro. Kiedyś na sierpniówkach ktoś polecał. Zamówiłam i uważam, że są super, no i niedrogie. Ten sprzedający ma też jakieś inne ciuszki ciążowe.
U nas w szpitalu jest o tyle fajnie że nie ma chodzenia po innych oddziałach wszystko jest na jednym noworotki ważenie usg wszystko dlatego też nie przeszkadzało mi chodzenie w samej koszuli
Ja pakuję się w jedną torbę duża podrożną hehe ale dla dziecka dużo nie potrzebne bo szpital daję więc o tyle fajnie
dziewczyny a ja zrobiłam rozeznanie w pieluchach Bo chciałam Pampersy oryginalne ale zachwalają mamy tez te Dada z Biedrony. Pamiętam, że 5 lat temu były one trochę sztywne i kupowałam je ale jak Maja już była starsza. Z kolei pomimo tej sztywności Majka lepiej je tolerowała niż np Pampersy takie pomarańczowe z rumiankiem chyba - bo na te miała koszmarne uczulenie.
No to próbnie kupiłam Dada newborn 1 (od 2 kg) oraz Dada 2 (od 3 kg) i powiem Wam, że jakość poszła w górę, fajnie wyglądają i nie odstępują od innych. Zrobiłam zdjęcie poglądowe - może się Wam przyda.
Jeśli mała nie zareaguje jakimś uczuleniem to będę kupowała Dadę.
My obecnie używamy bella happy before newborn.
Ale jak tylko dupki dziewczynom podrosną to przechodzę na dadę.
Znalazłam też moją nową chusteczkową miłość
Hipp. Są świetne, pięknie pachną, nawilżenie super, nie podrażniają dziewczyn, odpowiednio grube i niesztywne. Ogólnie oh i ah jedynie cena i ilość taka super już nie jest