Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Zebrra pewnie że im większa różnica tym jest "gorzej" dlatego ja o straszną zazdrość się nie boję.... tylko o zachowanie mojej córki - to wulkan energii nie do opanowania... , rzuca zabawkami jak się jej coś nie podoba, zaczęła gryźć, szczypać i juz pokazuje różki.... a tak ogólnie to aniołek... :-) Fasolku trampki sa SUPER!!!
nicoya- pokój dla dziecinki jest przesliczny,PRZESLICZNY;-) :-) :-)
co do roznicy wieku to umnie wyjdzie rowno 6 lat!!!!!staram sie codziennie powtarzac Krzysiowi jak bardzo go kocham,zawsze tez robiac jakiekolwiek zakupy dla dzidzi cos mu kupie, wczoraj np. piżamke.....
ale i tak czuje zazdrosc w jego oczkach, wczorajzaczal skakac na widok kocyka i krzyczał"to dla mnie, ale sliczny dlamnie..."ale mi bylo glupio
no i ja czesciej wrzeszcze teraz i Krzys widzi ta roznice...
Fasolku świnki rewelacja ) Ewa ja tak samo ciąglę przytulam, mówię, że kocham, tłumaczę, że nie przestanę kochac, tylko dojdzie jeszcze jedna istotka do kochania Nie mówię tylko, że będę kochac tak samo, bo wiem, że będzie inaczej, każdego kocham w inny sposób... No i mówię, że dzidzia będzie dużo spała, jadła i płakała i czasem może przeszkadzac w nocy...