reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe zakupy :)

Wow Ankami, ale masz faceta, mój się cieszy że go omija kupowanie ciuszków i łażenie po sklepach a zielone body mam ts tylko z długim rękawkiem (dziś przyszło w paczce z allegro). śliczne ciuszki

reklama
Grubelku, Mariusz poprosił, żebym na następny raz przygotowała listę ciuszków potrzebnych na starcie i on będzie wykreślał to, co już kupi ;)

Super :-) mój niestety powiedział że jego te ciuszki nie rajcują i zawsze jak kupuje to sadzam go przed jakimś jedzonkiem i dopiero prezentuje a On tylko mówi ychy.. mhhh... :wściekła/y: i to wszystko... co innego zabawki.. ;-)

Pastela pochwal się..

Ja właśnie stwierdziłam że nie mam już miejsca na ubranka dla maluszka a to dopiero te nowo nabyte.. :szok: Muszę nakłonić męża na zakup szafki.. :-)

Grubelku, mój Mariolek lubi bawić się w stylistę ;) i coś czuję, że będzie się spełniał na dziecku ;) wyborem zabawek też jest zachwycony.
Nie ma tylko serca do oglądania wózków i ucieszył się, gdy znaleźliśmy w sklepie ten, który sobie upatrzyłam, obejrzał i zaakceptował. I cieszy się, że łażenie za wózkiem ma z głowy. A w H&M pokazywał mi, które sukienki na szelkach mu się podobają, no i powiem, że też nie wstyd będzie ubrać w nie dziecko ;-)

Ale właśnie najbardziej to brakuje mi jakiejś porządnej komody, w której mogłabym wszystko trzymać i to powinien być mój pierwszy zakup.

Ale właśnie najbardziej to brakuje mi jakiejś porządnej komody, w której mogłabym wszystko trzymać i to powinien być mój pierwszy zakup.

:-D :-D :-D
hihihi... mi mężus powiedział że w nosie ma moje oszczędzanie jeżeli musi mi kupić kolejną szafkę na ciuszki (jak mu powiedziałam że kupuje stopniowo żeby nie wszystko naraz itd...):-p

Hej!!
Moje nowe zakupki ;)
a tak w temacie...to ja bym nwet nie wpadła na to,żeby zakupy powierzyć mojemu kochanemu...to mogłoby się skończyć tragicznie :-D :-D :tak:
On też tylko patrzy z politowaniem jak ZNOWU coś przytaszczę do domu...
A ostatnio zrobił fajną minkę,jak zadzwoniła jego ciotka ze stanów i powiedziała:-Nie kupujcie ciuszków,bo ja już dwie paczki wysyłam!!! :-D :-)
To on tylko kątem oka zerknął na pudło,które zajmuje znaczną część naszego pokoju ;) :-D
Kochani ci Tatusiowie :yes: :wink: :huh:

Grubelku, mój skomentował to tak: "no cóż, będziemy musieli znowu przejechać się do IKEA" ;) ale uwielbiamy razem skręcać meble, więc z tym też nie powinno być problemu.

Fasolek
, buciki jak zwykle czadowe :) nie wiem dlaczego, ale takie małe butki i skarpetki najbardziej mnie rozczulają ;)

Nas rozczulają,a moja mama mówi:to dziecko bedzie miało wiecej skarpetek i buciczków niz niejeden dorosły...CHODZĄCY!!!! :laugh2: :-D

AAA jeszcze buciczki zimowe i rękawiczki-komplecik h&m!!!
Bardziej na chłopaczka,ale,co tam :)

taaa buciki i skarpeteczki są the best :tak: reszta też super :tak:

a to moja dzisiejsza paczuszka z allegro myszka-sklep:
1. zawartość paczuszki
2. dla dzidziusia
3. dla mamusi

A i polecam tego użytkownika i dostałam 2 gratisy: śliniaczek i tabletki do sterylizacji :laugh2:

reklama
Dziewczyny zakupy oczywiście boskie :)

Ankami pochwal się jaki wózio wybrałaś???

I już nie gadaj, że nie pękłaś, zakupy Mariolka są także Twoimi :) więc jesteś już stracona... :))))

Do góry