reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maluszkowe zakupy :)

reklama
dzięki dziewczyny ;-)
komoda głęboka ma prawie 50cm = 2 rzędy ciuszków, a ta mała 38cm. Komody to super wynalazek, w końcu mam porządek :laugh2:
Niusia - nie przerażaj się, ja tego wszystkiego nie kupiłam, ciuszki mam od kuzynki, która ma 11mieś. malucha i 2 latka, a ciuszki kupowała nowe dla każdego i w dużej ilości, więc ja ich wcale nie kupuję :tak:

Pastela no to inna sprawa, myslalam ze sama tak zaszalalas;-) Moj M wlasnie zamowil kuriera w srode bede miala juz wszystkie rzeczy z Polski, zostanie mi tylko tu dokupic reszte, tak wiec u mnie niedlugo rowniez wszystko ruszy, pranie prasowanie...:-)

Pastela, przekonałaś mnie do Medeli i wczoraj zamówiłam na allegro za 139 + 18 koszty. Myślę że bedę zadowolona. A przedwczoraj zauważyłam że pojawiła się u mnie siara. To pewnie z wrażenia po zakupie fotelika, łóżeczka i innych rzeczy, najpierw się napatrzyłam, złożylismy łóżeczko a potem wieczorem taka niespodzianka :szok::szok: kurcze już niedługo pojawi się taki mały ssak przy cycku...:-)

troche sie tego nazbierało:-D

Torbe do szpitala, pozytywke i zabawke wkleje innym razem.
Anulka kupujesz pampersy new born z zołtym bo ja kupilam wczoraj takie 28szt, po 6 euro one sa od 2do 5kg.Na poczatek chyba beda idealne a do nich proponuja husteczki sensitiv i tez tak zrobilam

anka - śliczne zakupy :tak:, a pampersy 1 i chusteczki sensitiv na pewno się sprawdzą też się w nie zaopatrzyłam :-)

Kasiulec - na pewno będziesz zadowolona, tylko nie próbuj na sobie skoro masz już siarę, bo możesz przyspieszyć sobie poród :-p

reklama
Anka- zakupy sliczne i te ciuszki takie slodziutkie:tak::tak::tak:Faktycznie niezle zaszalalas...
Ja tez kupilam te pampersy co Ty i te same chusteczki:-)Te pampersy sa super dla noworodkow bo wchlaniaja tez kupke- lepiej niz inne pieluszki. Te pampersy 3-6kg. juz nie sa tak chlonne.

Do góry