moze zakupie taka chuste , ale narazie nie mam po co bo nie mialabym gdzie jej uzywac tutaj mozna wszedzie wejsc z wozkiem do kazdego marketu nie ak w Polsce!!
a wozeczek bede miec chyba maly wiec zmieszcze sie wszedzie 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
moze zakupie taka chuste , ale narazie nie mam po co bo nie mialabym gdzie jej uzywac tutaj mozna wszedzie wejsc z wozkiem do kazdego marketu nie ak w Polsce!!
a wozeczek bede miec chyba maly wiec zmieszcze sie wszedzie 
a ja wole takie ladne i kolorowe i zywe ! a wy?? wklejcie swoje lozeczka jak macie juz rozlozone??

Ja widzialam herbatke koperkowa od 1. tyg. zycia z "Nestle". Juzro kupieAnulka ja kupuje Plantex w aptece - mozna podawać od pierwszych dni zycia... w opakowaniu jest chyba 10 saszetek... herbatki koperkowe mam w domu ale one są od 1 miesiąca... :-)

narazie bede miala taka zwykla nie wiedzialam ze sa takie cudenka ...jak kupowalam zreszta tutaj w Anglii nie wiem czy sa takie
jak tak to gdzie? bo ja narazie nie widzialam ...zreszta ja uwazam ze tu nie ma wyboru w rzeczach dla dzieci ...!!
te poscielki sa cudne zazdroszcze wam dziewczyny ze macie mozliwosc ich zakupienia!!
http://allegro.pl/item201924550_posciel_4_cz_z_baldachimem_90x120_cm_nadia.htmlsa poprostu cudne beda Mi sie snic po nocach !!:-