reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mam 40 lat i co z tego

reklama
A ja dziś dowiedziałam się, że do mojego gina najbliższy termin jest pod koniec września. Żeby nie było za różowo.

@Ansure jestem ciekawa co na usg się dowiesz. Daj znać.

@moniafryz tylko się nie nakręć za mocno, żeby potem nie bolało ;-) ;)

Zawsze twierdze co ma byc to będzie. Moga byc również zaburzenia także trzeba to sprawdzic. Wizyta dopiero 7 wrzesnia. Miałam mięśniaki wiec moze to być i tez od tego.

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Zawsze twierdze co ma byc to będzie. Moga byc również zaburzenia także trzeba to sprawdzic. Wizyta dopiero 7 wrzesnia. Miałam mięśniaki wiec moze to być i tez od tego.

Ja zycze bobasa;)), wtedy trzy ciezarowki na grupie wiec coraz lepiej

Ja wiatropylna nie jestem Ale od wrzesnia do swiat tez was dogonie [emoji12][emoji13][emoji23][emoji23]
Zrob test JuZ wkoncu skoro usg 7/9

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Poszlam do laboratorium dzis. Nie ma na co czekać. Wynik po popołudniu. Bede lecieć dzis po niego exspresowo [emoji6][emoji6][emoji6]

No nie zabardzo. Cycki bolą mocniej niz na okres mam takie wrażenie. Najbardziej w nocy czuje jakby zraz mialy mi wybuchnac. No i ból podbrzusza

reklama
Do góry