Parówka86
Fanka BB :)
Tylko tam nikogo nie ma.Ja bym normalnie wyslała dokumenty na adres pracy![]()
Nikt tego nie odbierze. Skrzynki jako takiej też nie ma.
Kiedyś był manager więc odbierał ale już nie ma.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tylko tam nikogo nie ma.Ja bym normalnie wyslała dokumenty na adres pracy![]()
Tylko tam nikogo nie ma.
Nie mam pojęcia,ale piętrzyły się awiza na podłodze w holu,nawet powiadomienia z sanepidu leżały na chodniku.To zgłoś ja do PiP bo to w ogóle brzmi trochę nieprofesjonalnie. Jak można mieć zarejestrowana firmę i nie odbierać na nią korespondencji. A jak ma jakieś faktury chociażby za umowę najmu to też nie odbiera?
A firma szefowej jeszcze istnieje?
PS. Jeśli nie odbierze korespondencji, to uznaje się ją za doręczoną. Więc mimo wszystko bym wysłała dokumenty na adres firmy.
To Cię nie interesuje. Wysyłasz listem poleconym i uznajesz za doręczone, bo za taki uchodzi dokument wysłany w ten sposób. To jest sprawa między nią a danym urzędem, że nie odbiera pism. Ty swoje zrobiłaś. U nas firmie była taka sytuacja i pracownica po prostu wysłała do niej (tej szefowej) ponaglenie o wystawienie pit-11 i to potwierdzenie nadania dołączyła do rocznego zeznania z odpowiednim wyjaśnieniem. Tyle z Twojej strony. Wyegzekwować należności jest dość trudno, jeśli ktoś ma puste konto, kwota jest niewielka i generalnie człowiek przepadł, ale Ty jako zatrudniona jesteś czysta o ile przedstawisz dowód podejmowania prób kontaktu NA PIŚMIE.Tylko tam nikogo nie ma.
Jesssuuu właśnie zdałam sobie sprawę z tego,że może ona na to liczyła.Ty nie czekaj, tylko pisz od razu.
Żeby potem nie było zwolnienia dyscyplinarnego, że nie pojawiłaś się w pracy.