reklama

Mama Egoistka

Mirka pokazuj nam się :tak:
Karolka super kolorek nosze się z zamiarem też przefarbowania się na naturalny kolor a jaki to????jest naprawdę piękny:-)I fryzurka bardzo twarzowa,oko fryjerki ci to mówi :rofl2:

reklama
Dzięki! Maniulka to niby jest złocista mokka. Wcześniej miałam balejaż więc po nałożeniu farby nie wyszedł jednolity kolor tylko taki z przebłyskami.

Karola do twarzy Ci z taką fryzurką ;-) mąż zobaczył przez przypadek i chciał numer telefonu :-D oj oj. ;-) Ja bym chciała z brązu przefarbować się na jasny brąz albo na ciemny blond.

\Byłam na zakupach:-) Na tego ostatniego doła M znalazlł świetne lekarstwo- kupił mi leginsy, śliczną bluzkę i sukienkę wełnianą mini:tak: Czuję się sexi:-D:-D:-D

Jeszcze tylko wizyta na solarium i pomaluję sobie paznokietki i będzie git:-D:-D:-D
O magisterce chwilowo zapomniałam:-)

Karolka pstrykaj foty w mini:tak:
A ja dzis kupilam dla siebie ... 5 par skarpetek:-D:-D:-D
Ostatnio kupilam sobie skorke taka 3/4 rekaw i taka okolo10 cm za biust (krociutka ale sliczna)- nie moglam sie oprzec:-D
getry- taki dziwny material nie wiem jak go okreslic:-p

No i wczesniej w PL kilka rzeczy ale to juz sie nie liczy wiec nie wymieniam:-D

reklama
a ja się coś opuszczam..., nic już dawno sobie nie sprezentowałam ani nic dla siebie nie zrobiłam;-) bo unikanie prasowania to też egoizm ale chyba nie o taki mi chodziło, kiedy zakładałam ten wątek. muszę się bardziej starać

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry