Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dzięki dziewczyny, zdaje sobie sprawę z tego że każdy ma inny gust, ale ja jestem zadowolona, bo to mój styl. Ale chodzi mi po głowie jeszcze jedna sprawa - o taka fryzura
Saro fajna kurteczka mi równiez mąż sprawił nowa kurtkę w sobotę ale nie mam fotki generalnie podobały mi się dwie krótsza i dłuższa obie całkiem inne ale wybrałam dłuższą co by mi po nerkach nie wiało
i dziś jeszcze kupiłam sobie zwykłe niebieskie rurki jeansowe i trzy cienkie sweterki szary, beżowy i taki dziwny kolor ani szary ani beż, bardziej z jakimś odcieniem zieleni ;| ten w dziwnym kolorze kupiłam w New Yorkerze i już mi guzik odpadł ;p a spodni się namierzyłam 150 par i okazuje się, że te rozmiary są tak powalone, wszystkie za duże, a było tyle fajnych rodzajów a ja znów wyszłam z dżinsami :/