Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
, będzie mi łatwiej ją zapinac bo teraz to tak "na styk", więc prosze zostaw ten koralik 
) to mi ja przyślesz 

, będzie mi łatwiej ją zapinac bo teraz to tak "na styk", więc prosze zostaw ten koralik 
) to mi ja przyślesz 

cieżko mu zjechać choć na chwilkę ..Ale jak to on mówi dobry koń w błoto pójdzie 

:-(od wczoraj brzusio boli jak na @...chce zeby juz przyszla i odeszla..i w nast.cyklu byla owulka..a jak znowu nie bedzie to czeka mnie wizyta u lekarza i calkowity przeglad...bo to juz nawet nie chodzi o to,ze jak nie ma owu nie bedzie fasolki,ale o moje zdrowie..bo przeciez mam dwojke dzieci,ktore mnie potrzebuja i musze byc zdrowa !!!;-)Ale jak to on mówi dobry koń w błoto pójdzie![]()

Tak kochana masz racje zdrowie ważniejsze ja ostatnio u Gin byłam w Lipcujestem,postaram sie was nadrobic ;-)
u mnie byl cykl bezowulacyjny:-(od wczoraj brzusio boli jak na @...chce zeby juz przyszla i odeszla..i w nast.cyklu byla owulka..a jak znowu nie bedzie to czeka mnie wizyta u lekarza i calkowity przeglad...bo to juz nawet nie chodzi o to,ze jak nie ma owu nie bedzie fasolki,ale o moje zdrowie..bo przeciez mam dwojke dzieci,ktore mnie potrzebuja i musze byc zdrowa !!!;-)

Kochana mam nadzieje ze nie uszkodziłaś ekranu tą kawą
Wiktoria po prostu oplułam monitor kawą..........
Madlen Twój post przywołał mnie do porządku......
Bo ja też miałam iść do lekarza, a jeszcze nie poszłam........... :-(
Co prawda mam wizytę umówioną na 2 marzec ale mialam pójść wcześniej do innego, żeby tak długo nie czekać.........
Masz rację, przeciez nasze zdrowie jest takie ważne... Nie tylko dla nas, ale dla naszych dzieci, żeby mialy zdrowa mamę

.
i z tego co pamietam po ich odstawieniu dlugo krwawilam...