reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mama po raz 3 ...:)

reklama
Wiktoria poślij mi prosze na piv dla pewności jakieś takie calosciowe zdjecie tego mojego zamowienia :-D
Bedzie mi latwiej zobaczyc wszystko na jednej fotce niz tak na pojedynczych :rofl2:

Oczywiscie nie rob dzisiaj fotek specjalnie jesli nie masz czasu bo juz jest pozno, moze byc jutro :tak:

Tak kochana ja już wypiłam :-) Teściowa do sklepu się wybiera to przy okazji kupi mi większą kopertę :) żeby się cała biżuteria zmieściła :) I jak kochana robimy drugą parę kolczyków czy nie ?

Dziewczyny czy brała któraś z was tabletki antykoncepcyjne ?

Ostatnia edycja:
Tak robimy!!!!!!!!

To znaczy Ty zrobisz a ja będę nosić :-D

Wiktoria a jeszcze dla pewności zmierzę swoją rękę aby można było sptawdzić, czy bransoletki będą pasować, ok?
Bo ja jestem duża babka i żebym potem nie żałowała, że będę miała za ciasną...

Zaraz podam Ci jaką mam grubiutką rękę :-D

Och a ja sobie do kawy czytam wiadomości..
A tu jedna taka przykra:
http://polskalokalna.pl/wiadomosci/...j-agnieszki-zarzuty-dla-rodzicow,1757919,4499
Jacy ludzie potrafią być bezmyślni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:-:)-:)-(

Ostatnia edycja:
Tak robimy!!!!!!!!

To znaczy Ty zrobisz a ja będę nosić :-D

Wiktoria a jeszcze dla pewności zmierzę swoją rękę aby można było sptawdzić, czy bransoletki będą pasować, ok?
Bo ja jestem duża babka i żebym potem nie żałowała, że będę miała za ciasną...

Zaraz podam Ci jaką mam grubiutką rękę :-D

Och a ja sobie do kawy czytam wiadomości..
A tu jedna taka przykra:
Śmierć małej Agnieszki - zarzuty dla rodziców - Wiadomości - Polska Lokalna w Interia.pl - Wiadomości, informacje lokalne : Warszawa, Kraków, Poznań
Jacy ludzie potrafią być bezmyślni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:-:)-:)-(
No ja już chyba wczesniej ci pisałam żebyś sobie zmierzyła :)
a o o dziewczynce czytałam w Fakcie :-( szkoda słów.Ale u nas są tacy co jeszcze ospy nie wyleczą a już dzieci do szkoły przyprowadzają :angry:

u nas są tacy co jeszcze ospy nie wyleczą a już dzieci do szkoły przyprowadzają :angry:

:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

Wiktoria zmierzyłam nadgarstek, co prawda taką budowlaną taśmą mierniczą :-D ale nie znalazłam miarki krawickiej......

Wyszło mi 18,5cm tak bez luzu, ale najlepiej jakby bransoletka była około 20cm to wtedy byłaby taka troszkę luźna :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Heksia już mierze bransoletki :-) tylko że do bransoletki ja dodaje łańcuszek więc zawsze możesz zapiąć o oczko dalej.Bo jak ci będzie spadać to nie bedzie ładnie :no: to ja mam 17 :-D:-D:-D No ale ta zielona jest dobra no nie ?

Do góry