W
Weronika_21356
Gość
Ginekologa. Mam 12 08 2024 2 wizytę bo bylo za wcześnie bo jest wczesna ciąża
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wczoraj twierdziłaś, że byłaś na becieCzy ten test bo narzeczony mi nie wierzy ze to pozytywny wynik testu. Jak dobrze pójdzie w poniedziałek idę na betę
PozytywnyCzy ten test bo narzeczony mi nie wierzy ze to pozytywny wynik testu. Jak dobrze pójdzie w poniedziałek idę na betę
weź się ogarnij. Chłopak, później jednak nie, a teraz narzeczony. WTF?Ginekologa. Mam 12 08 2024 2 wizytę bo bylo za wcześnie bo jest wczesna ciąża
może zdarzył się oświadczyćweź się ogarnij. Chłopak, później jednak nie, a teraz narzeczony. WTF?
chłop zdążył się oświadczyć, a ona dalej nie wie czy jest w ciążymoże zdarzył się oświadczyć![]()
może potrzebujesz, walnąć sromotnego klocaMam pytanie okres mi sie spóźnia a testy wyszły od piątku tamtego pozytywne testy i dziś jeździ mi coś brzuchu i pod brzuchem. Tak jakby macica soe rozciągająca