reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mama po raz 3 ...:)

reklama
Martika witaj,szybko nadrobisz zaleglosci ;-)
Anrad ja jestem :tak:
u mnie dzisiaj szybki obiad,to nie musze stac i gotowac :-D
moje smyki dzisiaj ostatni dzien w szkole i maja tydzien wolnego,maz ma urlop,takze kochane,bedzie mnie mniej w najblizszych dniach :tak:

Madlen Ty nam sie tu pokazuj,bo bedziemy wysylac listy goncze sms-ami za za Toba :-D

U mnie tez dzieciaczki beda miec wolne z taka roznica ze u nas to wolne bedzie trwac przez 11dni :-p

ale tu się cichutko zrobiło, mamuśki pewnie obiadki gotują:), ja niestety muszę siedzieć w pracy:(
Ja już ugotowałam teraz wykładzinę piorę :-)
Martika witaj,szybko nadrobisz zaleglosci ;-)
Anrad ja jestem :tak:
u mnie dzisiaj szybki obiad,to nie musze stac i gotowac :-D
moje smyki dzisiaj ostatni dzien w szkole i maja tydzien wolnego,maz ma urlop,takze kochane,bedzie mnie mniej w najblizszych dniach :tak:
Jeszcze mniej oj wracaj wracaj do nas częsciej

kochane,ja bede miala caly tydzien cala moja bonanze w domu..jak dam rade dopchac sie do kompa,to bede klikac..,a jak pogoda dopisze,to raczej w domku siedziewc nie bedziemy..
ale obiecuje zagladac ;-)
Edyta dzieciaki maja tylko 2 dni ferii,ale 3 dni nauczyciele maja szkolenie..i tak sie zlozylo,ze caly tydzien wolny

u mnie całe szczęście już po feriach, więc synkowie chodzą do szkoły i tyle spokoju w domu:-), ale niedługo sielanka się skończy bo najstarszy egzaminy będzie miał, no i szkołę będzie wybierał

Anarad to przed wami teraz goracy okres-wybor szkoly,mnie to czeka na drugi rok,corka teraz jest w przedostatniej klasie szkoly podstawowej i za rok,bedzie dokonywala wyboru..co dalej..az mnie to przeraza..brrrr

Madlen u nas tez Alan bedzie musial wybrac szkole ,z tym ze on jest zdecydowany co chce robic takze wiemy o jakim profilu ta szkola bedzie ,licze na to ze zdanie mu sie nie zmieni :-p

Anrad a o jakim podejsciu mowa ?//:unsure:

Wiktoria a co za zupke dzisiaj serwujesz ?

Ale ladnie u nas bedzie,sniezek sypie az milo :-)

Ostatnia edycja:
reklama
moja jeszcze nie jest w stanie sie okreslic..za duzo chcialby robic..jednego dnia chce byc lekarzem,drugiego prawnikiem,trzeciego jeszcze cos innego...ale co sie dziwic,ciezko w tym wieku wybrac droge,ktora chce sie dalej pojsc ,za to syn wie,co chce robic..on jak bedzie duzy,to bedzie naprawial samochody ;-)
Edyta zazdroszcze,ze twoj synek juz ma jakis cel

Do góry