reklama

Starania po raz enty . . .

reklama
Cześć dziewczyny! Mam na imię Lidia wiosen 32 prawie bo z końca roku jestem. Tematów, wątków jest mnóstwo zaczętych ale trudno się wybić zacząć. (To tylko moja sugestia 😊). Może zycie teraz wychodzi na prosta mam już 2 zdrowych dzieci ale z poprzednim mezem. Teraz mam partnera z którym chce zalozyc rodzine ale cos idzie nie tak 😢 już 5 raz obserwuje swój cykl i chodziłam do lekarzy i nic. ( dodam
Ze lekarze niegatywnie nastawieni ze nie powinnam mieć więcej dzieci bo jestem po 2 cc).
jak to u was dziewczyny ?? Czy powinnam odpuścić?!
hej! Powiem Ci że jestem w dokładnie takiej samej sytuacji co Ty 🙈 jedną córkę urodziłam siłami natury a drugą przez cc. Byłam u lekarza w styczniu powiedziała mi że po odstawieniu krążka nova ring mogę się starać ale ok 4 miesięcy po żeby bliźniaków nie było, staramy się cały czas i ciąży brak.. W sobotę lecę do pl i pójdę do gina sprawdzić czy coś jest nie tak czy co bo już sama nie wiem dlaczego nie jestem w ciazy 😭 nawet mojemu powiedziałam że to może coś z jego plemnikami i żeby się przebadał bo przecież ja dzieci już mam🙈

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry