reklama
u nas tezBrawo dla wszystkich rozgadanych dzieciaczkowu nas wszystko stoi w miejscu
![]()
z nowości to tylko to ze wreszcie pożegnalismy butelke i soczki pije z kubka lub z butelkiirtasia27
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
U nas nawet butelki nie zniklyu nas tezz nowości to tylko to ze wreszcie pożegnalismy butelke i soczki pije z kubka lub z butelki
bo przed spaniem upomina sie o nia
susumali
mamy lutowe'07 Entuzjast(k)a
oprocz JENNI ...ona na pewno cuagle biega, co?Brawo dla wszystkich rozgadanych dzieciaczkowu nas wszystko stoi w miejscu
![]()
na pewno jeszcze Cie zaskoczy Irtasiu!
a co do butelki, pamietacie jak pisalam ze LAila nie chce pic mleka zbutli , a teraz rano i wieczorem po 100- 125ml /malo bo malo ale wiecej nie zmiesci) pije z butli
agusia9915
Matka wariatka
duzy sukces suska:-)

Susu, Oli też samego mleka nie wypija, tylko z kabą
Mało jej już sypię, ale jednak muszę dodawać. Jak raz dałam jej na próbę bez dodatku, to mi oddała butelkę, choć była bardzo zaspana. No trudno, lepiej z kabą niż w ogóle. Z dodatkiem kakao nie chciała też mi pić, ale może zrobię kolejną próbę 
Mało jej już sypię, ale jednak muszę dodawać. Jak raz dałam jej na próbę bez dodatku, to mi oddała butelkę, choć była bardzo zaspana. No trudno, lepiej z kabą niż w ogóle. Z dodatkiem kakao nie chciała też mi pić, ale może zrobię kolejną próbę 
reklama
agusia9915
Matka wariatka
ban? moze bam albo banan
mamba hmmmm małpa
mamba hmmmm małpa
Podziel się: