pegas
Zaangażowana w BB
Hej, witam się tutaj
Nazywam się Patrycja i to jest moja pierwsza ciąża. Zaczęłam 14 tydzień i termin przypada na Nowy Rok- Sylwester. I tak sobie czytam Wasze forum, z racji przyjemności oraz przeczucia, że to jednak może być grudzien - postanawiam się przyłączyć
Witam serdecznie
Nazywam się Patrycja i to jest moja pierwsza ciąża. Zaczęłam 14 tydzień i termin przypada na Nowy Rok- Sylwester. I tak sobie czytam Wasze forum, z racji przyjemności oraz przeczucia, że to jednak może być grudzien - postanawiam się przyłączyć
Witam serdecznie
. ordynatora nie liczę, bo badał mnie raz i widziałam go jedynie na obchodach, nie wtrącał się w decyzje prowadzącego.
. Czytam o ruchach waszych dzidziusiów i się zastanawiam czy mnie moja córeczka już puka od środka. Faktycznie w pierwszej ciąży ciężko to poznać
Czekam na to z utęsknieniem. Wizyta u gina w czwartek..już nie mogę się doczekać...
. dotąd byłam na forach, gdzie był podział na temat główny, temat zdjęć często dostępny jedynie dla zamkniętej liczby osób i ewentualnie osobna tabelka, tylko i wyłącznie tabelka aktualizowana przez jedną osobę na podstawie info podawanych przez pw lub na wątku głównym. jakoś to tak poukładane i jasne było.
.