lucere
Fanka BB :)
mamuśka - no ja też dostałam, ciekawe czemu tak długo zwlekaja.. na innych od razu jest program na miesiac wczesniej. No ale nic. Juz i bez wzgledu na program jade, namówiłam męża
dla niego ważne że będzie o fotelikach to nei bedzie musiał czytac
Pewnie jeszcze bedzie jakis przedstawiciel mleka (nuk albo enfamil), może ktoś z osmozcare, zawitkowski.. (tak wynika z ich zdjec z innych miast
).
A co do niedzielnego kierowcy to ja też troche takim jestem, ale już coraz ciężej mi sie jeździ i mysle czy by sobie darować jeżdżenia autkiem...
A co do niedzielnego kierowcy to ja też troche takim jestem, ale już coraz ciężej mi sie jeździ i mysle czy by sobie darować jeżdżenia autkiem...
niby odpali a nie pojedzie trzeba było czekać na holowanie ciekawe co mechanik powie i ile za naprawę zapłacimy..
ale stwierdziłam trudno kiedyś musiało coś się stać w końcu to tylko maszyna ;-) ale kupiłam paczkę pampersów i parę rzeczy i jest już lepiej 
ja do dziś prawka nie mam, więc tym bardziej podziwiam
ale nie w tym rzecz chciałam napisać że okazało się że ona "podobno" nie była wcale u gina nie miała karty ciąży,grupy krwi podobno nic.A miała 27 lat jednego syna który miał 10 lat i mieszkał u babci a ona sama wyglądała jakby miała 40 lat taka zniszczona,zaniedbana na moje oko typ pijaczki no ale nie znam kobiety więc nie mi osądzać a dziecko ważyło 3800 z groszami czyli bardzo fajnie.Z tego co słyszałam od dziewczyn które jeszcze zostały w szpitalu jak wyszłam to wzywali do tej babki kogoś z opieki społecznej.