reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

lucere, Magda, Mamuśka, Aia, wszystkim pasuje najbliższy wtorek 11-12? W sam raz na kawkę ;-) Dla mnie okolice dw wileńskiego są ok i myślę, że to będzie lokalizacja taka po środku dla wszystkich. Aczkolwiek też nie wiem gdzie tam można się wybrać, wiec lucere liczymy na Twoją inwencję :-)

reklama
hej

smutna wspolczuje skurczy...

vici ktos ci humor popsul czy wstalas lewa noga??

aia ja tez zostaje z reka w nocniku,a tylko dlatego ze funduszy brak...ale w listopadzie tos ie rusze....dla nacieszenia oka.to bylam w hurtowni baby ,mam pod nosem..to se poogladalam...i jest droga ze hohoh....

mamuska ja opryszczki to non stop łapie,i moj syn tez,,to sa bakterie ktore sie ujawniaja u oslabionych...no ja mam zawsze zima,jesienia...tfu tfu jak narazie nic....

Ide spagetti robic...

ananaska no pisałyśmy kto jeszcze! Dawaj i Ty ;) na dwie godzinki się wyrwiesz we wtorek to trochę odpoczniesz od przeprowadzki ;)
lucere, Aia, oregano, Magda, ananaska jak dla mnie wtorek może być ;)

wtorek 22 ?? ale o której,ja już będę po przeprowadzce i akurat bede w Wawce bo mam lekarza...ale nie obiecuję na 100% bo nie wiem czy mój D bedzie szedł do pracy i wtedy musze wracać do synka,a targać go nie chcę bo on bedzie marudził i żadna atrakcja dla niego siedzieć z "babami":-D

wtuliłam sie do meza i pospalam troszke niedawno wstalam hehe :-) dobrze ze mamuśka przyniosła zupke to moglam poleniuchowac do tej godziny :)
Tak piszecie o swoich wizytach to ja juz sie swojej nie moge doczekac a to dopiero w poniedziałek :((

Ag-Krk 89 życze miłego spotkanka dzisiaj, do mnie kolezanka ma dzisiaj wpasc bo w piatek wyjezdza i takie ostatnie ploteczki :(

Domi mam ochote na pieczone ziemniaczki !!! :-D

Ej, ej ja tez chcę na spotkanie;-):-) Tiluchna ma rację, proszę zrobić zdjęcia i pokazać nam brzuszki;-):tak:
Mamuśka ja tam jesień lubię, ale jak nie pada:-D każda pora roku jak dla mnie ma w sobie coś pięknego ale i tak najbardziej lubię zimę ale tą ze śniegiem :tak: nie pluchę, a na wiosnę to taka "depresja" mnie czasem złapie. Powodzenia na USG!;-)
Koralikowa też na obiad mam spaghetti:-)
angelika no własnie oni też wyjeżdżają tyle, że we wtorek następny i musimy się nagadać :-) W takim razie tobie też miłego plotkowania:tak:

Krakowianki! może i my się zorganizujemy? jest nas tu w końcu kilka:-) no przecież nie można pozwolić, żeby tylko Warszawka się lansowała na spotkaniach;-) <a przy okazji życzę Warszawiankom udanego spotkania:-)>

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry