reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

ja dziś w domu...wczoraj przymusowe długe wyjście na dwór...mały mimo że naprawde był ciepło ubrany chyba się przeziębił...w nocy się mi zsikał 2 razy...padam na ryj...siedzę w domu,ten marudzi znudzony ***** no już mam dość ...gada i gada i gada i gada boże............:wściekła/y:

reklama
Nie wiem czy wchodzicie wszystkie na wątek szpitalny, więc przekazuję i tu - dostałam sms-a od Aia:
Jestem w szpitalu, czekam na ktg. Po badaniu dopochwowym kwalifikuje się do cc. Zakmnięte wsio na 4 spusty, a Młody duży. Zrobią cc dzisiaj po południu, albo jutro, bo zeżarłam z rana banana i musi przejść ;-) Pzdr :)

Tiluchna - meeega gratulacje!!!! Koniecznie pokaż nam Ellie-Marie :tak::tak:
Może jakiś kurs nam tu zapodaj jak to się robi w takim stylu??????????

Aia - kciukasy zaciśnięte!

Ananaska - trzymaj się - już niedługo...

Jak czytam o kolejnych rozpakowanych to dopiero czuje ze to juz niedlugo , ach boje sie troche bo w przypadku wczesniejszej akcji chce trafic na mojego gina.
W krzyzu mnie ldzisiaj lupie, lekkie skurcze, ale mam nadzieje ze to jeszcze nie czas. Mam jeszcze kilka spraw do zalatwienia wiec niejestem gotowa
ide spac,dobranoc, a wlaciwie ddzien dobry, bo u was niedlugo bedzie switalo

Ostatnia edycja:
Codziennie nowe dziecko :-D Myślałam, że w nocy coś mi się rozkręci bo do tej pory żadnych bóli a wieczorem brzuch zaczął boleć jak na miesiączkę. Od 2 dni mam taki gęstszy śluz. No zobaczymy. Chciałabym żeby dzieć w dzień zechciał na świat przyjść. Wieczorem jestem strasznie zmęczona :-D

Cześć dziewczynki:-) to która dziś rodzi ? ;-) jeszcze się grudzień dobrze nie zaczą a tu już tyle dzieciaczków mamy :-D
Ja się modliłam żeby do listopada dociągnąć z tymi moimi rozwarciami itd ... a tu grudzień .... leci mi 40 tc i nic nie zapowiada porodu ... no chyba że ginek jutro w szpitalu zapowie ....kazał walizki zabrać to ktogo tam wie ;-)

Ananaska - mój też ciągle gada i gada , otwiera oczy i gada , zamyka i dalej gada czasem modle się o 5 min ciszy .... wspOłczuję przeziębienia :-(

Malutka - mi jak coś się dzieje to zawsze w nocy , a jak młodego choroba zbiera to zawsze w weekend albo po 18 tak że przychodnia zamknięta i do szpitala trzeba podjechać ...to taka tradycja u nas :-D

Piękna - ze starszym było tak samo i niby powinnam wiedzieć , ale człowiek się boi i chciałby jak najlepiej dla dzidziusia .... też mi się szyja skróciła za szybko , też od 34 tc praktycznie jej nie było i też mc się kulałam z rozwarciem na 2 palce i skończyło się kilka dni przed terminem wywołaniem ... a teraz to samo , tylko te skurcze , z synem takich nie miałam ...teraz co 2 dni myśle że rodzę :-D ale po 2-3 h skurcze znikają i ...jade na zakupy :-D
Tylko czekanie nam pozostaje , a mi jeszcze nadzieja że ginek się zlituje i albo jutro mnie " wymasuje " albo na cc się umówi ... rano będę miała usg i zobaczymy czy dam radę przepchnąć tego kluska .... jak będzie 4300 , 4400 to może się zdecyduję ... liczę że to usg się myli ;) oby trzeba było odjąć te 500 g ...

Miłego dnia :)

reklama
Trzymam kochane za Was kciuki &&&&&&&&&&&&&& :*

Cosiek - pytalas czemu tak szybko do domu ;-) a po co mam w szpitalu siedziec?:-D

Mloda sie urodzila 8.30 a o 16 bylismy w domku
Ona zdrowa, przebadana, ja przebadana - w domku spokojnie, wygodne lozko, lazienka,
a w szpitalu ciagle ktos sie kreci, przeszkadza, lozka po porodzie sa mega niewygodne :dry:

nastepnego dnia o 9 juz byla u mnie polozna w domku przebadac i mnie i Ellie-Marie wiec..:sorry:

u nas super! Mloda jak na razie (odpukac) Aniolek - ssak nieziemski ale jak juz sie naje pozadnie to spi pieknie
tak na prawde jeszcze nie zaplakala ani razu... ale wiem ze to sie moze szybko skonczyc;-)

pozdrawiam

Do góry