reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

...::Mamusie grudniowe 2013::.. :)

piszę szybko bo skurczyki tak co 2- 3 minuty i oczywiście krzyżowe :baffled: narazie jest tak jak chciałam naturalnie w 100% jest mężuś , przytula , przynosi herbatkę , gra nam RMF Święta ... tak jak sobie wymarzyłam , za 10 min badanie i zobaczymy co dalej ,miałam ostatnio ponad 6 cm ....
dzięki zakciuki

reklama
Hej

Mamaktosia to trzymam kciukaski &&&&&&&&

Malutka tez juz cos u ciebie sie rusza?

Kurde u mnie nic,he.

Ale ja w trakcie remontu,wiec mlody niech jeszcze poczeka.

Ag super,ze pepek odpadł juz.

Cosiek a co gin na te puchniecia?

Tiluchna super,ze malej sie kapiel podoba.

Ananaska?

Mamuska widze ze jak ty sie kulasz,to ja tez,he.

Ja dzis zalatana jestem,na miasto lece,po tapety kleje listwy progi i duzo innych.
Jutro meble beda do pokoju.

hej

mamaktosia kciukasy zaciśnięte :-)

ja dziś sen miałąm że rodzę, że brzuch jakiś dziwny...obudziłam się w nocy dotykam ech piłka na swoim miejscu hahaha

Koralikowa ja też jeszcze remont tzn czekam na meble do skręcenia a będą w czwartek...

wkurzytłam się bo dzwonie rano do przychodni żeby się zapisac na jutro na ostatnią wizytę po l4 a ta babka do mnie że trzeba było wcześniej, mówię jej że miałąm nadzieję urodzić i nie wiedziałam...i z łaską zapisała..na szczęście ostatni raz tam jadę...

wskoczyłam w magiczny 38 tc :szok:

edit:

KOralikowa ja też mam tapetę w przedpokoju...wczoraj mój D miała już położyć...ale mnie nie słuchał i kupił klej zły mimo że podkreślałam jaki ma kupić...on przykleja tapete a ona nic leci mu na łepetynę...ale no gdzie on będzie mnie słuchał jak on wie lepiej...:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
mamaktosia - niezła jestes że piszesz do nas ze skurczami co 2-3 min :D Powodzenia!

ananaska - a mi też ostatnio się sni poród.. ostatnie dwie noce, na szczescie szybki i bezbolesny :D zobaczymy co przyniesie rzeczywistosc :)

Koralikowa - to nie próżnujesz! dużo sił na remonty!

Mamuśka - a ja własnie czuję młodą wysoko, choć brzuch jakby troche opadł..

cosiek - nie zazdroszcze stresów.. u nas wiało i nie zachecało do wychodzenia z domu, ale wole nie myslec co sie u Ciebie działo.. dobrze że już sobie huragan poszedł.

Ag-Krk - powodzenia na zakupach :) ja już właściwie wszystko mam, i 99% prezentow kupiłam przez neta :D ale na zakupy sie i tak przejade w tym tyg z mama bo ona musi sobie pare rzeczy kupić a nigdy nie ma czasu..

Mamaktosia - trzymam mocno kciuki!!!!!!!!

dziekujemy za wiadomosci:-D ja myslalam ze zjem butle od gazu z bolu a ty sms :-D:-D:-D
za chwile bedziesz miala Maluszka przy sobie - a moze juz jestes po ;-)

Koralikowa, Ananaska - a wy jeszcze dajecie rade tym remontom:szok: podziwiam:tak::tak:

ja na koniec tylko lozko, ksiazki i pudding czekoladowy;-)

u mnie chyba nawal bedzie pokarmu bo piersi w srodku bola bardzo i mam takie przeszywajace prady :baffled:
chodze z nagrzana pielucha tetrowa pod obcisla bluzka by piersi rozgrzewac :sorry2:

zycze milego dnia!!

tiluchna a no wyboru nie mamy chyba,tzn ja tam mało co robię ale sama świadomość że nie wszystko jeszcze a urodzić możesz w każdej chwili i zamieszania kupa wtedy -dobija mnie:sorry2:

nawał pokarmu przeżyłam bardzo zle,płakałam okropnie ja i mały pamiętam ...

Dzięki ;-) zaraz się zacznie , bo tylko brzegi trzymają jet jakieś 9 , 5 cm ... syna parłam bardzo długo , ciekawe jak teraz będzie , jak narazie zero leków i czegokolwiek i położna z którą urodziłam Oliego ... i rmf święta :-D

reklama
cosiek no to faktycznie dobrze, że nie zaczęłaś rodzic....
Tiluchna no i mam nadzieję, że u mnie też ten wysoki brzuch nie będzie regułą :)
lucere czyli pewnie jak ze wszystkim, z brzuszkiem też nie ma reguły ;-)
malutka a to z racji terminu masz dziś jakieś ktg?
mamaktosia super!!! Już bliżej jak dalej!!! A widać, że dzielna jesteś, skoro jeszcze do nas piszesz :-)
Koralikowa, ananaska nooo ale już piękne suwaczki mamy :-):-):-)

Do góry