Koralikowa
Fanka BB :)
hej
powrocilam z mega zakupow....jutro tapetowanie..potem malowanie i skladanie mebli...mama zamiar do konca tyg sie wyrobic... aaa i pasemka jeszcze jakos w ty tyg musze zrobic,,hee
mamaktosia????????????????
ananaska mamuska to my 38 hee..super..matko u mnie nic sie nie rusza,czasem czuje ze ostatnia urodze,,albo w styczniu dopiero,hee
ananaska no niezle hee,chlop nie da se zawsze powiedziec..ale sam sie namecxzyl heee.....i powiem ci ja co chwile jeden dzien se mysle ze brzuch opadl,potem ze do gory i tak w kolko...sama juz nie wiem...hmmm
lucere dzieki hee..sama nie wiem skad ten power u mnniee..
tiluchna ja tam mialam nawal z mlodym,ale nie cierpialam...
domi kuruj sie...a wogole podłosc ludzka nie zna granic....hyh
malutka mowisz cisza???...moze przed burza???
cosiek no to sluchaj lekarza
MAMAKTOSIA SUPER GRATULUJE
)))))))
powrocilam z mega zakupow....jutro tapetowanie..potem malowanie i skladanie mebli...mama zamiar do konca tyg sie wyrobic... aaa i pasemka jeszcze jakos w ty tyg musze zrobic,,hee
mamaktosia????????????????
ananaska mamuska to my 38 hee..super..matko u mnie nic sie nie rusza,czasem czuje ze ostatnia urodze,,albo w styczniu dopiero,hee
ananaska no niezle hee,chlop nie da se zawsze powiedziec..ale sam sie namecxzyl heee.....i powiem ci ja co chwile jeden dzien se mysle ze brzuch opadl,potem ze do gory i tak w kolko...sama juz nie wiem...hmmm
lucere dzieki hee..sama nie wiem skad ten power u mnniee..
tiluchna ja tam mialam nawal z mlodym,ale nie cierpialam...
domi kuruj sie...a wogole podłosc ludzka nie zna granic....hyh
malutka mowisz cisza???...moze przed burza???
cosiek no to sluchaj lekarza
MAMAKTOSIA SUPER GRATULUJE

Na razie troche brakuje organizacji, docieramy się, ja spie 2-3 godziny na dobę bo jakoś nie mogę